The Woman in Black

Sitter här i min ensamhet och sjunger. Älsklingen är på förfest och skulle sedan dra vidare på fest hos Jens som fyller idag. Väntar på att Johan (Martins bror) ska komma ut ur duschen så att vi kan kolla på "The Woman in Black". Den verkar vara lite dryg, men jag hoppas på att den är bra!

Här är länken till trailen, eftersom att youtubeklippet cpar att lägga över på bloggen:
The Woman in Black

WILD ONES

Hej hopp! Kom hem till Kalmar från Borgholm runt 10.30 med Sanna, Elin & Ellen så vi käkade frukost på Donken i väntan på deras tåg och min Martin. När dom drog så gick vi runt lite och vi kom hem nyss. 

Hade så jäkla kul igår! Käkade pizza, spelade en massa, drack, sjöng och snackade. Åh, toppen var det! Bilder kommer någon gång i nästa vecka tror jag! Hoppas ni hade en lika bra fredagskväll som jag :)

Är riktigt trött nu, så får väl ligga och vila en stund medans Martin och hans mamma åker till City Gross och handlar god mat!

Finally Friday!

Hej på er! Idag är jag supersupersuper glad! Först sovmorgon, sedan fotolektion som jag sitter på nu. Har varit i studion och tagit några bilder, jobbat med ljussättningar och sånt med Frida och Emmy :)

När skolan är slut drar jag hem till Frida med Sanna och Corinne och lite senare kommer Elin, Ellen och Josefin så blir det tjejkväll eller förfest, beroende på om vi ska på fest senare ikväll eller inte! Supermys ♥

Detta är jag idag. Visst är jag söt?


Härligt som fan!

Hade samhällskunskap idag i skolan, men det var även den enda lektionen eftersom att vår vikarie i engelskan tillät oss att åka hem. Så var hemma redan vid 12, hur bra som helst! Skulle egentligen göra en engelskauppgift, men den är så tråkig att jag orkar inte riktigt ta tag i den, även att jag vet att det kommer bli så skönt att ha den avklarad..

Vädret idag här i Kalmar är skitdåligt också, man vill bara dra täcket över huvudet och sova. Det kanske jag skulle göra? Blev genomblöt också när jag skulle gå till bussen. Droppade om mig på bussen, vårjackan sög åt sig allt vatten. Jackan som skavara mellan marinblå är numera mörkmörk blå. Hoppas den torkar innan imorgon!

Miss my babe ♥


Ett tag sedan

Tänkt att uppdatera 1391428 gånger på mobilen, men blogg.se-appen suger ju som fan! ÅH!

Jaja, idag har jag iallafall gjort andra delen på svenska nationella och det var läsförståelsen. Det gick väl sådär! Kom hem runt 12 efter att gått omkring i stan med älsklingen ett tag. Ska duscha nu, och efter det blir det att ut och gå med Tilda! ♥

Bjuder på mongobilden


12 April

Igårkväll drog jag och älsklingen ut på en cykeltur med Nordén, Utegård och Holmgren. Vi cyklade från Dalen och hamnade vid Max ute vid Guldfåglen Arena för att grabbarna skulle käka.. Hade iallafall skitkul! Mådde dock inte så bra när vi väl kom hem sen och kunde heller inte sova så bra tack vare febern.
Idag har vi inte gjort ett piss. Varit ute på en cykeltur, varit på en lekplats, varit i affären och lagat tacos. Har legat i sängen sen 6 och kollat på Big Brother och vilat mig samtidigt som Martin har masserat mina fötter. Har världens bästa pojkvän!

Fick förövrigt världens fläskläpp idag på morgonen när jag tappade min telefon på munnen.
Ena framtanden började blöda, en jävla tur att min plasttand inte gick av!


FAN

Mår jättedåligt, känns som jag har feber och är jätteseg, yr och sånt. Orkar inte med det, det är ju förfan lov! Sen skulle jag har sökt PPP som sommarjobb, men såg nu att sista ansökningsdatumet passerat. FAN. Blir att vara hemma, sola och chilla hela sommaren. Ganska gutt, får dock bara 900:- på 3 måndader. Som om jag skulle klara mig på det.. Jaja, var positiv nu Ebba!



10 April

Hej på er! Vaknade tidigt av alarmet idag, gick upp och fixade mig lite snabbt och tog sedan bussen till stan för att möta upp mitt fina ♥ Gick runt och kollade lite, köpte en t-shirt, ett linne, ett par tights och några saker till ögonbrynen. Dock fungerade inte saken med ögonbrynen så bra, så där gick 170:- åt skogen.. Fick även ett mobilskal av min älskling och så bjöd han på Thai Silk. Tack sötis!

Efter stan följde jag med Martin hem och nu sitter jag i hans lillebrors rum och väntar på att dom 2 ska komma tillbaka så att vi kan kolla på Titanic. Kollade nyss på Kopps med så ja, som ni märker blir detta en riktig chill kväll. Tar en paus från filmtittandet vid tio för att kolla på Big Brother ockp så att grabbarna blir nöjda!

image description

Måndag kväll

Har fixat med texten och lite nu på bloggen. Är fortfarande inte nöjd, så jag undrar om ni kan hjälpa mig med en sak?  Vilket typsnitt tycker ni är behagligast att läsa?

Påsklov!

Vill först bara säga att jag hatar Blogg.se-appen eftersom att mina inlägg vägrar att godkännas? Försökt blogga hela veckan men det har inte gått, hata!

Iallafall, glad påsk på er mina fina läsare! Har er påskhelg varit bra? Min har varit super, även fast att den inte innehållt någon form av påskmat alls!

Måndag idag då, första dagen på lovet. Har ingenting planerat alls, eller jo, ska övningsköra men det är allt! Martin drog för ett tag sedan, han ska in och kolla på premiären mellan KFF-AIK med sina kompisar ikväll. Ville också hängt med ju :(

Blir eventuellt att åka till Frida i Borgholm lite senare, får se hur jag gör.

image description
Jag fick mer godis av Martins mamma än va han fick, bara så ni vet :D


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus