Friday night

Här kommer några bilder sen festen i fredags - Tackar Frida, Martin S x2, Johanna, Louise, Klara, Malin, Victor, Simon, Oscar, Gustav och Kevin för en underbar kväll med många skratt! ♥

Martin S x 2




Fina Frida!


Klara











Taggad!

Hej på er!

Sitter just nu och har foto i skolan, och väntar på att resten av klassen ska bli färdiga med sina uppgifter så att vi kan gå igenom alla bilder osv.

Slutar om 20 minuter eller något, och då hämtar pappa och min syrra mig så åker vi på marknad i Torsås. Älskar verkligen den marknaden eftersom att jag har varit där varje år sen jag var 5 år eller något. Riktigt mysig! När man har varit där, är det liksom riktig höst!

Efter det åker vi och hämtar Martin, och efter det åker vi vidare mot Johanna Linåker
(Fridas kompis) så ska vi festa till det litegrann. Kommer bli kul som fan! ;)

Valde förövrigt denna bilden till foto-uppgiften..

Jävla helvete

Skulle bara meddela er om att jag just precis skrivit ett äckligt matteprov som kommer att resultera mitt första IG, eller ah, F då. Så sjukt äckligt svårt.
Tror alla i Samed11A & Est1 håller med mig?!

Om jag får E på detta, då är det fan ett mirakel. Asså jag skojar inte. Helt sick..


Tänkte vara duktig att plugga på matten, och tyskan. Fun life. Usch. Hatar detta. Mina hatämnen.. Ja,jag är positiv. Puss! Haha passande bild osv.. Åh. Jaja. Hejdå






Scrolla ner

Denna onsdagen började med ett politikprov som tog ca. 2 timmar att göra. Vissa enkla, och vissa riktigt svåra. Det kändes ganska bra iallafall, men eftersom att detta var vårt första samhällsprov är det väldigt svårt att veta hur Lotta kommer att bedömma osv.

När provet var avklarat tog jag 11.30 bussen hem eftersom att engelskalektionen var inställd. Tog moppeden till affären och köpte en Billys panpizza och en cola som jag sedan käkade. Sen 2 ungefär har jag redigerat bilderna på min lillasyster som jag tog igår. Är inte helnöjd med det får duga eftersom att jag inte finner någon insperation eller har lust att göra om det.
Jaja, det värsta jag kan få är E (godkännt) vilket inte alls är farligt?
Här är 4 av de "bästa" bilderna. De ska symbolisera en sorts olycklig kärlek, och ska påmina om en låt. Kan tyvärr inte avslöja låten pga att detta är ett skolarbete.
Får dock bara använda mig utav en bild men vet inte vilken jag ska välja? HJÄLP!
Låten handlar om olycklig kärlek då en kille varit otrogen, tagit hennes hjärta och sedan struntat i henne totalt. Hennes hjärta är stulet liksom. Efter en lång tid har hon nästan återgått till det som var innan, men helt plötsligt vill han ha tillbaka henne, och hon undrar hur fan han kan göra så.





Fine again

Både denna dag, och gårdagen, tillbringades i skolan. Idag fick vi dock besöka sporthallen där Linneunivetsitetets idrottsstudenter lärde oss 1or på JB olika danser som tex. streetdance som var jätteroligt! Pratade även med David J som vi hade som "idrottsstudent" hos oss i 9an.

Riktigt trevligt att träffa honom igen!
Efter 3 där, slutade vi för dagen och då besökte jag och Frida Donken. Efter att vi käkat, pratat och pluggat tog jag bussen hem. Resten av dagen har gått åt till att fotografera min lillasyster (till en fotouppgift som ska vara klar på fredag), datorn och så har jag även hunnit med en härlig och kall höstpromenad med min kära vän Tilda!

Mobilbloggar, därav bildbrist.


Sorry

Förlåt för denna dåliga uppdatering denna helgen, men jag har spenderat all min tid med min fina Martin. Vi har pluggat, lagat mat, kollat på film, busat och bara myst. Så som det ska vara ♥


Underbar dag

Nu sitter jag i soffan hos mamma med min underbara pojkvän och kollar på tv samtidigt som jag är cool och bloggar ifrån hans Iphone. Tidigare kollade vi på Idol, och jag tycker att Amanda P skulle åka ut.. Måste bara säga att Robin verkligen ägde ikväll!

I stan tidigare idag gick Tilda och jag och kollade runt på lite kläder, som man verkligen inte skulle tackat nej till. Gud vad det finns många snygga höst-outfits! Efter vi gjort det, gick vi och åt oss proppmätta på Thai Silk, samtidigt som vi pratade en massa och bara njöt av att äntligen ha tid för varandra, som det var "back in the days", de vill säga de roliga, lätta och riktigt saknade tiden.

Nu ska vi nog ta oss något lätt att äta innan Martin avlider av hunger.. Efter det blir det nog sängen för vår del. Ska bli riktigt gött att sova, är helt slut!

Min fina Martin!


Vad du vill

Just nu sitter jag i skolan och väntar på att Tildas buss ska komma in till staden. Börjar att få ont i huvudet med, och jag är jättehungrig. Får hoppas att hon också är det!

Tidigare på foto-lektionen fick vi en ny uppgift som ska vara klar nästa vecka. Följande:
• Vi ska välja ut en låttext som förmedlar en känsla. Den känslan + sin egen tolkning av låten, ska finnas med i bilden man tar. Detta är själva uppgiften, att fota en känsla som speglar sig tillbaka på en låttext. Riktigt kul, men svårt. Jag tror jag har bestämmt mig för vilken låt jag ska använda, och jag har flera ideér på hur bilden kan komma att se ut.
Hoppas bara min lillasyster ställer upp på att agera som modell! ;)

Jag och min syster ♥


Abstrakt






IT´S FRIDAY

Hej på er! Anledningen till att det inte blev någon uppdatering igår var för att min dag var fulllspäckad av skola, plugg, plugg och ännu mera plugg. Satt från 16-22 och läste massa sidor om politik till provet. Fast nästan ingenting fastnade har jag märkt..

Fredagar brukar ju innebära sovmorgon för min del, men nehe, inte idag eftersom att vi fick besök av EU-palamentariken Anna Hedh från Öland. Föreläsningen var på 1 h och 30 minuter, och handlade om hennes arbete i EU och sånt. Riktigt intressant tyckte jag, men det var jag nog ensam om..

Efter det "käkade" jag lunch och satt och pratade en massa med lill-Malin, Stalin och Sanna, hehe. Riktigt trevligt! Just nu har vi rast ifrån foto-lektionen och strax ska vi kolla igenom allas abstrakta bilder vi tog förra veckan. Ganska så drygt... Menmen! Efter skolan ska jag sitta kvar här och vänta tills att Matilda kommer med bussen klockan 16.15.
Vi ska gå på stan och sätta och oss mysa på något Café. Längtar efter min bästavän! ♥

 

Äckel plugg

Efter en seg engelskalektion gick jag till kopiatorn och skulle skriva ut papper till det vi ska kunna till samhällsprovet på onsdag.. Trodde det skulle gå fort, men nehe. Där stod jag i 15 minuter och bara glodde på alla papper som åkte ut därifrån. Papper efter papper.. När alla 84 papper hade skrivits ut hade jag 5 minuter på mig att ta mig till bussen, och jag HATAR att stressa!

När jag kom hem var min fina älskling redan hos mig, så vi käkade lite och sen åkte han och köpte cola till mig jag läste några sidor. Han med ca. 4 sidor. Vi kan verkligen inte plugga tillsammans, och det suger eftersom att jag älskar att spendera min tid med honom, men att jag samtidigt måste prestera bra i skolan..

Nu ligger vi i sängen och kollar på Bonde söker fru och myser. Vet inte om han ska sova här eller inte, vi får se. Längtar verkligen inte efter morgondagen eftersom att det blir matte och tyska i skolan, sen plugg hela eftermiddagen och kvällen utan min älsklings närvaro :(

Kolla in plugget liksom.. Fml


Godmorgon världen!

GLÖM INTE ATT KOMMENTERA INLÄGGET:
http://eebbacarlsson.blogg.se/2011/october/hjalp-mig.html#comment

Sitter just nu i skolan och har rast ifrån engelskalektionen. Har gått igenom lite tråkiga plural, men det var välbehövligt enligt mig som tappat en hel del kunskaper under sommarlovet..

Idag vaknade jag upp runt 9 tiden brevid min älskling. Eller rättare sagt, han väckte mig eftersom att han låg och höll på med sin jävla mobil.. Hade alltså sovmorgon idag och efter att Martin åkt, och jag käkat frukost så tog jag 11.40 bussen in till stan för att sedan gå till skolan.

Somsagt, engelska.. Usch. Inget vidare, men klassen gör allt roligare + att allt vi gör är på datorn. Just det, han ska gå igenom våra fakta-texter med oss som vi skickade in. Hoppas att det gick bra. Blev lite nervös nu måste jag erkänna..


Bild på Emmy och mig sen en foto-lektion för några veckor sedan!

Keep on rocking in the free world

Tjena! Sitter här med Tilda och snackar lite, och vi har precis varit ute och gått en härlig höst-promenad med Martin som just nu ligger i sängen och är allmänt tjurig.. Hehe. Tönt han är ♥

Anyways! Idag var jag hemma från skolan för att jag inte mådde så bra, så hela dagen har jag slappat framför datorn osv. Inte hänt så mycket. Farmor var här tidigare och hade köpt med sig glass till mig, så söt!

Snart ska Tilda gå hem och då ska jag gå och lägga mig i sängen hos min tjuriga pojkvän och glo på film eller tv. Mys!


Hjälp mig!

Vet inte vilken bakgrundfärg jag ska ha? Så ni får bestämma!
Kommentera vilket nummer just DU tycker är snyggast!

1. Som den är nu


2. En ljusare variant


3. Blå


4. Svart


Tack på förhand!

Vad tycker ni ?

.. om den nya headern och "layouten"? Ska jag behålla den svarta bakgrundsfärgen? Tyck till!

Förlåt för urusel uppdatering

Hej på er mina trogna läsare! Tänkte bara informera er om att jag inte haft någon större lust att blogga förra veckan. Mest var det för att jag helt plötsligt kom på hur ful och tråkig min blogg var.. Men hade ingen lust att ta tag i det då, så satte mig framför datorn för någon timme sedan och knapade ihop lite i Photoshop. Inget vidare bra gjord, menmen. Det får duga sålänge! Kanske grejar mer med den imorgon, för just nu är jag för trött för att fixa vidare!

Hoppas ni stannar kvar hos mig! Tack för ert tålamod! ♥

I skolan

Tjenare! Kom nyss till skolan, efter att ha varit på vårdcentralen för att kolla upp mina ögon. Satt och pratade med någon läkare ett tag, och sedan fick jag ta blodprov och fylla något rör med blod. Gjorde inte så jätteont, men nu efteråt känns det en hel del.. Läkaren trodde att jag var allergisk mot kvalster, katter eller mot pollen, men resultatet återstår att se.
Fick någon medicin + ögondroppar utskrivna så får hoppas att det blir bättre!

Snart börjar vår enda lektion för dagen, nämligen fotografisk bild med Jonas. Awesome! :D

Haha, söt bild!

Jag är färdig!

Efter några timmars arbete, har jag nu en engelsk fakta-uppsats om hajar, och en tyskauppsats om min ena bästavän Matilda klar. Känns riktigt skönt att ha det avklarat, så att jag kan umgås fullt ut med min underbara pojkvän hela helgen, utan att behöva tänka på annat!

Imorgon blir det vårdcentralen vid 10.30 för att kolla upp mitt öga (som förövrigt varit helt normalt idag..) efter det blir det Foto i 3 timmar i skolan, och efter det blir det hem ett tag, för att sedan åka vidare till Torsås för att kolla på "Stage 4 you" ettor (Matilda) som uppträder på en Cabaré, vilket är en show med uppträdanden där även en Buffé ingår. Kan berätta mer imorgon. Men gud va jag längtar efter morgondagen!

Just de, Martin var här en supersnabbis innan. Han gör mig så lycklig!

Nehe, nu blir det nog sängen för mig. Puss godnatt, sov så gott! ♥

Jagvet att jag är superbra på tyska.. Aja! (Endast 1/4 av texten)

Torsdag - Thursday - Donnerstag

Efter en lång skoldag med matte (inte så mycket räknande, mest intressant snack med Frida) och tyska sitter jag helt slut här i soffan. Ska alldeles strax göra klart engelskan och göra klart en tyska uppsats som vi började med idag. Usch.. Trodde det var så att John Bauer gymnasiet inte hade några läxor??

Bilden här nedan är en på mig och mamma sedan i midsommras.. Bildbrist.


This day, what a hell

Ja, rubriken stämmer verkligen. Detta har verkligen inte varit min dag. Var ju sjuk förra onsdagen, och på engelskan idag fick jag reda på att vi skulle vara färdiga med en fakta text om valfritt djur, på minst ett A4. Jag hade inte ens börjat, så fick koncentrera mig till 100.

Tog sällskap med världens huvudvärk och Svala på bussen, så pratade av lite "fml-känslor" till honom. Ibland är det bra att ha vänner som försöker göra livet gladare genom att skämta! Huvudvärken gick dock av på samma hållplats som mig och följde tyvärr även med hem till mig.. Tog några tabletter, käkade med mamma och syrran, och satte mig sedan med täcke, kudde och datan i soffan framför den påslagna tv:en.

Här har jag alltså spenderat hela dagen, med huvudvärk, magvärk, feber, ögoninflamation (liknande) och gjort klart debattartiklen samt jobbat häcken av mig med att hitta och skriva fakta om hajar på engelska. Inte det lättaste, och inte det roligaste. Dessutom har vi 23 tyska glosor + en annan uppgift tills imorgon som jag inte hunnit plugga på idag. Och vetni? Jag orkar inte göra det nu heller. Så hej tandborsten, sängen och sömnen. Nu är det sovdags för min del!

    Halvklar..


Jag vet inte vad jag ska ha för rubrik. Så det blir denna jättefina.



Just nu i denna stund sitter jag på en stol. Vid ett bord. Intressant va? Inte precis.
Alldeles nyss kom vi tillbaka från lunchen från JB-resturangen där det bjöds på schnitzel, klyftpotatis och ostsås. Det var faktiskt ganska så gott.

Innan lunchen hade vi samhällskunsap och då pratade vi vidare om politiken, riksdagen och regeringen samt spelade ett spel om just detta. Testa HÄR! och se vad just ni kan om detta!

Nehepp nu hör man Anders steg närma sig, vilket betyder att vi i Samed11A ska behöva stå ut med dryg engelskaundervisning i 3 timmar.. Härligt osv. Ja, jag är positiv idag.. 

Bara jag som blev riktigt sugen?

En bra dag

Efter att ha fotat "förbjuden kärlek" med Frida i ca. 4 timmar i skolan igår, följde jag med Martin hem. På bussen mötte vi hans kompis Adam, och gud va snäll den killen är eller! Sen vandrade vi hem mot honom då, och så träffade jag hans föräldrar som var riktigt trevliga och glada. Härligt! Sen får vi inte glömma Chippen, hans OTROLIGT söta, spralliga vovve. Gud va jag gillar honom! Sen satt vi lite vid datorn, glodde på tv och sen kom mamma och hämtade mig vid 10.

Kom hem 20 minuter senare och då slängde jag mig i sängen direkt..


First day of the week

Söndagskvällen spenderades med min fina Martin. Han kom hit och så kollade vi på tv och bara pratade en massa. Riktigt mysigt! Vi tog även en kvällspromenad med med min lillasyser.

Idag är det måndag igen då, som ni alla säkert redan har märkt av när ni kollat på folket och mött deras trötta,ångestfyllda blick som är just där pga att skolan/jobbet börjar igen efter en härlig, kort, men välbehövlig ledighet.

Det blev inte direkt bättre för oss i Samed11A när första lektionen var svenska. 3 timmar, med Anders. Vi fick i & för sig skriva debattartiklar/insändare. Jag valde att skriva om miljön, och jag är faktiskt nöjd över det jag knapade ihop. Ska göra klart den någon gång i denna vecka, och efter det hade jag tänkt att lägga upp den här på bloggen så ni får ta del av mitt arbete.
Efter lunch hade vi digitalt skapande och där fick vi ytterligare kunskaper i Photoshop,
nämligen hur man skapar verklighetstrogna zoombies på ett porträtt av en människa.
Kanske inte så nödvändigt, men det var roligt kan jag säga!

Eftermidagen blev inte riktigt som jag tänkt mig, så efter skolan gick jag till Max och käkade och fick sällskap av Amanda. Efter lite snack och trevligheter tog jag bussen hem och sen klockan halv 5 har jag legat på soffan med täcke och kudde och zappat mellan kanalerna samtidigt som jag läst på tyska-glosorna. Dock har bara hälften fastnat..
Usch och blä på det krångliga, tyska språket!


  weheartit.com  weheartit.com  weheartit.com  weheartit.com  weheartit.com


Kalas och grejer

Måste bara säga, att bion igår var riktigt bra! Sjukt spännande! Ni bara MÅSTE se den! Jag lovar, ni blir inte besvikna!

Idag vaknade man upp brevid älsklingen (som kom till mig igår efter bion) runt 10. Låg och snackade lite, sen hoppade jag in i duschen medans han pluggade. Hihi, duktig pojk! Han drog redan vid 12 och då började jag laga mat, och det blev Taco-tårta, och som vanligt, blev det rikigt gott!

Just nu sitter jag hos min morbror. Satte egenligen på datorn för att skicka en ett skolarbete men ah, tänkte att jag kunde skriva ett snabbt inlägg här med. Jag och mamma är här, för att fira min lilla kusin Anton som fyller hela 7 år! Grattis grattis! ♥

Nej nu måste jag stänga av, för nu är det fika-dags. Mums!

2011-10-01


Bio en lördagskväll

Jajemen, snart bär det av mot Biostaden för att glo på Jägarna 2 med mamma, Jonna och Filippa!

Handling:
Det har gått 15 år sedan Erik i all hast tvingades lämna sin polistjänst i Norrland. Nu 15 år senare bor han i Stockholm. Ett brutalt mord tvingar honom att åka upp till sina gamla hemtrakter.
Det som först ser ut som en enkel mordhistoria visar sig dock snart vara något betydligt mer komplicerat där både jägare, lokala poliser samt Eriks närmaste verkar vara inblandade.


Let it rain over Me

Gårdagen blev ganska bra. Tilda och jag gick till Monokrom för att kolla på hennes klasskompisar som framträdde. Dock var bandet vi kollade på såndär "skrik-musik". Inget vidare, fast basisterna osv var jättebra! Sen kollade vi på Axel Berkemar som körde några covers med sin otroligt begåvade röst! Det är så underbart att sitta och lyssna på killar som sjunger och spelar gitarr.. Anyways! Runt halv nio vandrade jag och Tilda bort till Donken vid Giraffen och käkade och snackade en hel del. Och som vanligt, blev det en massamassa skratt! :D

Idag vaknade jag vid 12, käkade frukost och efter det tog jag mig en power-walk i samhället. Riktigt bra väder ute också! Lite för bra för att motionera i... Nu får vi se vad jag ska hitta på. Blir väl att packa upp alla kläderna osv till att börja med, eftersom att vi är hos mamma denna veckan :)

Här har ni Axel Berkemar, lyssna och njut!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus