Just gonna stand there

Idag fick jag en välbehövlig sovmorgon, eller någon timme extra iallafall.. eftersom att Martin nödvändigtvis skulle väckta mig vid typ 08.30? Snäll grabb detdär! Eller? Aja, vi käkade frukost, sen fixade jag mig och efter det åkte han hem eftersom att han var ledig idag, och jag skulle vidare till skolan för att ha foto från 12.15-15.15.

Kom hem för någon timme sen, och nu måste jag fixa till mig lite, sedan gå till ica och ta ut pengar, för att sedan ta bussen in med Tilda till Kalmar där kvällen kommer spenderas med henne och hennes klasskompisar. Spännande!

Btw, mina ögon är verkligen helt cp störda. Ser sjukt suddigt, känns som det är någon sorts hinna framför ögonen? Och när det är mörkt ute ser jag blåa färger med det ena ögat? Skit läsigt och störande. Går inte heller att sluta klia... Vet någon vad detta kan vara? Kanske är värt att kolla upp det på vårdcentralen?

Puss på er, ha en fin kväll! ♥

(Sitter vid mammas dator, därav ingen bild.. Nej nu måste jag verkligen sticka!!!)


Härlig studiedag

Hej på er! Idag har jag knappt gjort någonting. Martin ringde och väckte mig runt 12, och då gick jag upp och käkade en god frukost, läste tidningen osv. Efter det var jag duktig och gjorde min äckliga matteläxa eftersom att jag låg efter, och när jag var klar med den tog jag moppen och hämtade min lillasyster i skolan.

När vi kom hem käkade vi hamburgare och sen hjälpte vi pappa att städa.. Eller iallafall liteeee.. Hoppade sedan in i duschen och när jag var klar kom Martin. Snart ska vi gå till Tilda där även Amanda är! Härligt att träffa mina tjejer igen! Blir väl att kolla på idol osv. Fårse vad som händer sen, men Martin ska iallafall sova här, tihi ♥

Söt bild sen 7:an. Saknar de tiderna något galet mycker. Jag älskar er tjejer!

So many feelings

Martin - Mys - Idol.
Så spenderades dagen.

Underbart att Olle och André gick vidare!


Jag finner inga ord

Precis som igår, kommer Martin till mig idag en runda. Dock har jag varit hemma från skolan idag. Mina ögon är helt rödsprängda, kletiga och helt äckliga.. Svider som fan! Kan kanske vara ögoninflamation? Nu har det iofs blivit lite bättre, men ah, hoppas det släpper helt snart!

Dagen har bestått av att sova, motion (en liten höst-promenad) och att äta. Ska snart gå ner och klä på mig, och fräscha till mig lite även att det inte kommer lyckas så bra. Martin får helt enkelt skylla sig själv att han vill komma, även att jag ser helt sinnesstörd ut med dessa ögon
(får inte sminka mig heller).

Hoppas ni läsare mår bättre än vad jag gör, och om ni inte känner er 100% friska - stanna hemma. Tänk, annars kanske ni smittar era klasskompisar osv? Inte bra!

Blog U later ♥

 


Stop and Stare


Helgen i helhet

Hej på er mina fina läsare! Hur har er helg varit? Hoppas att den har varit lika bra som min!
I fredags efter skolan gick jag och mötte upp Amanda och Emma, och strax därefter kom även Dennis och Sandra. Vi snackade lite, och efter det kom även Matilda och då gick vi och käkade på Donken. Runt 18 gick Tilda, Amanda och jag på tåget som tog oss till Sveriges underbarste stad, Göteborg. Hann inte göra så mycket den kvällen, utan när vi kom dit tog vi spårvagnen till Amandas mamma.

I lördags väcktes vi redan runt 8 av hennes söta lillasyster Thea (9 månader) som började greja med sin gå-stol. Så himla söt! Menmen, vi kom ju upp i tid iallafall! När vi piggnat till och gjort oss iordning åkte vi in till Nordstan och gick omkring inne på köpcentret "Femman". Jag hittade ingenting förutom en inpackning till håret, men det gjorde ingenting med tanke på att jag hade så sjukt kul med mina fina vänner! När vi kom hem lite senare på kvällen, efter många skratt, god mat och fika, käkade vi tacos med Sara, Kenny och Thea. Riktigt mysigt! När alla var färdiga kollade vi på världens sämsta film. Jag lovar. "Tree of life" hette den, tror att det var någon ny med Brad Pitt, och när den var slut (efter att ha sovit lite under filmen) gick vi och la oss.

Söndagen spenderades på Frölunda Torg - ett stort köpcenter - med mina fina flickor. Det enda jag köpte då var en ear-cuff på Ur&Penn. Efter god mat både där & hemma, tog vi tåget hem mot Kalmar. Fick inga platser brevid varandra så det var lite tråkigt, men det löste sig tillslut.

Tackar mina underbara tjejer för en rolig helg som bestod många skratt, mycket mat och härlig shopping (för er del) Puss ♥







Mot Göteborg!

Eftersom att det är fredag idag var det sovmorgon. Första och enda lektionen idag var fotografisk bild, mitt favoritämne just nu! Gick upp 09.30, duschade, klädde på mig, packade och gick till bussen. På lektionen kollade vi bara på en massa bilder vi tog förra veckan och pratade om dem, riktigt intressant.

Ja, vad packade jag då till imorse? Jo!
Jag ska till Göteborg idag med mina bästavänner Tilda och Amanda. Där ska vi vara hela helgen och bara shoppa, äta gott och mysa! Vi tar tåget som går runt 18.00 mot götet, och kommer hem runt 22.00 söndag kväll. Som ni förstår kommer det inte bli någon uppdatering under denna tiden, men när jag kommer hem kommer det bli en bildbomb!

Åh, detta kommer bli helt underbart! Gud va pepp jag är!


gästblogg; annmarie här!

hej ebbas läsare.
just nu slavar ebba mig genom att torka mitt hår efter att hon har färgat det, och sen ska hon platta det om hon hinner! blev ju att klippa sidecut dåva + fäärga rödare, najsnaajs!
har inget mer att säga, hoppas ebba upptaderar mer ikväll!

heiiiido :)

22 september 2011

Hej på er!
Igårkväll kom Martin till mig och vi gick en runda, kollade på tv och lite sånt mysigt. Han drog runt 22.30 och då gick jag och la mig direkt.
Idag vaknade jag av mig själv vid 06.45, hade tydligen glömt att ställa alarmet.. Gick upp, käkade och gick sedan till bussen. Där har ni anledningen till att jag just nu sitter i skolan utan smink.. Hade matte för ett tag sedan, hade genomgång i över en timme och efter det hade jag hälsosamtal med sjuksyster. Nyss hade vi lunch, och för en gångs skull var det riktigt gott! 

Nu sitter jag på en bänk med Svala och Frida och väntar på att den äckliga tyskan ska börja.. Säkert läxförhör och allting.

Efter lektionen ska jag hänga med Annmarie hem och vi ska förmodligen till frisören så hon kan klippa sidecute, och runt 6 åker jag, mamma och Jonna till mormor & morfar och hälsar på! Mysigt!

Lite färg, lite svartvitt, lite coolt.

gif make gif make

. Love is the ultimate healing force .

         


Update från skolan

Godmorgon på er! Sovit gott? Det har inte jag..
Har sån jäkla träningsverk efter judon igår, så gjorde jätteont att ligga i sängen :(

Just nu sitter jag i skolan och väntar på att samhällskunskapen ska börja. Hoppas det blir något roligt vi får arbeta med! Efter det blir det lunch, och därefter engelska. Tror Martin kommer efter skolan, annars vet jag inte vad som händer. Uppdaterar lite senare.
Hoppas ni får en underbar dag!


Godnatt

Sen förra inlägget har jag duschat, käkat, fixat mig, pluggat lite grand & vid 18-tiden när jag var klar med allt kom Martin hit ♥ Vi gjorde inte så mycket, pratade, bara umgicks och kollade på Idol.
Han drog för bara några minuter sen, och nu ska jag slänga mig i sängen och sova! Riktigt gutt!

Gud vad jag är kär alltså!! Ja, i Anders Bagge.. Så jäkla söt är han, hihi!


Just a normal tuesday

En sak jag har börjat tänka på är att jag verkligen blir superarg när bloggare jag följer inte har uppdaterat. Någon mer som blir det?

Sen har jag också lagt märke till att jag också suger på att uppdatera.. Min blogg har jag till största delen för min egen skull, så att jag ska kunna gå tillbaka sedan och kolla osv. Men den är även till för er, mina underbara läsare. Ni som vill följa mig i min vardag, samt få lite tips om både det ena och det andra. Så jag behöver tips på va jag ska skriva om i min blogg:

Vad vill ni läsa om? Kommentera!


Då var det tisdag igen. Enda lektionen var idrott, och idag körde vi judo. Det var första gången jag provade på det, och det var riktigt kul och jobbigt, som det ska vara. Vid lunch-tid gick jag och mötte upp min mamma, för att käka lunch på Max. Gud va gott det var precis efter idrotten!
Efter det åkte vi vidare ut till Hansa-city (köpcenter) och gick och kollade lite i affärer. Kom hem med det vi var ute efter: Mattor till mitt rum. Det blev 3 plommonfärgade runda, och 3 svarta runda. Ska givetvis inte ha alla samtidigt, men nu har jag lite att byta med så att säga.
Bilder kommer någon dag..


Söta, trötta små tjejer. Tihi!

I brist på annat

SENASTE
1. Kompisen du träffade: Sitter här med min underbara klass, så dom ;)
2. Personen du pratade i telefon med: Martin Ström
3. Du fick SMS av: Kasper Johansson
4. Du kramade: Josefine Svensson


IDAG
5. Kläder: Mellanblå jeans, vitt linne och svart kofta
6. Bättre än igår: JA!


IMORGON
7. Är det: Tisdag
8. Planer: Skola, stan med mamma, sen plugga, kanske vara med Martin
9. Något tråkigt som händer i morgon: Idrott i 3 timmar


FAVORIT
10. Nummer: 13
11. Färg: Svart
12. Årstid: Vinter
13. Saknar du någon?: Ja
14. Humör för tillfället?: Tjurig (hungrig)


FRÅGOR OCH SVAR
15. Det första du gjorde i morse?: Stängde av alarmet
16. Vad åt du sist?: Macka med skinka på
17. Vad irriterar du dig på?: Personer som inte håller vad dom lovar
18. Tror du på distansförållanden?: Halvt
19. Vem tänker du på just nu?: Martin & Kasper
20. Tror du att personen tänker på dig med?: Ja
21. Vart reste du sist?: Kreta
22. Vad gjorde du igår kväll?: Kollade på idol
23. Liknar du din mamma eller pappa?: Mamma isåfall
24. Ler du ofta?: Nej
25. Välj en, kärlek, skönhet, kreativitet?: Kärlek 
26. Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna?: Ja
27. I vems säng sov du i igår natt?: Min egna
28. Vilken färg har din tröja?: Vit

SORG
29. Har du någonsin gråtit tills tårarna tagit slut?: Ja
30. Har du någonsin gråtit dig till sömns?: Ja
31. Gråter du när du skadar dig?: Blir oftast bara arg


GLÄDJE
32. Är du en glad person?: Jadå
33. Vad gör dig glad?: Kompisar
34. Önskar du att du var lyckligare?: Är lycklig som jag är
35. Är lycka överskattat?: Nej
36. Kan musik göra dig glad?: Ojah!


KÄRLEK
37. Har någon annan än din familj sagt "Jag älskar dig"?: Ja
38. Har du någonsin sagt "Jag älskar dig" och menat det?:  Ja
39. Har du en flick/pojkvän?: Nej
40. Är du nöjd med det?: Ibland
41. Är du kär?: Ja

42. Vem hatar du verkligen?: Fredrik Reinfeldt
43. Har du någonsin gjort en hat-lista?: Haha, när jag var liten :D
44. Är du en mobbare?: Verkligen inte
45. Har du varit så arg på någon så du börjat gråta?: Många gånger
46. Har du blivit sviken någon gång?: Jo tack…


SKOLAN
47. Gillar du skolan?: Ja
48. Favoritämne?: Samhällskunskap och historia
49. Värsta ämne: Kemi, fysik, matte och tyska
50. Är skolmaten godare än på din tidigare skola?: Nej


I skolan - som vanligt

Hej på er! Blev ingen söndags-uppdatering från min sida. Vaknade tidigt. Redan vid 10 och då hoppade jag in i duschen och blötte ned hela badrummet på ett ungefär. Sedan när jag klätt på mig lite smått, sms:ade Martin och sa att han avr utanför. Yeah, panik. Inget smink och knappt några kläder. Menmen, det löste sig det med, haha.

Gårdagen spenderades alltså med Martin. Blev en riktigt slapp/mys-söndag med höstpromenad i samhället, mys framför tv:en och allt avslutades med en pizza. Han åkte hem runt 23 och då var jag helt slut (blir alltid trött när vädret suger) så då gick jag och la mig med en gång. Kunde dock knapps sova..

Nu sitter jag i skolan, och vi har svenska. Grejen är att vi inte gör någonting, eller jo. Vi ska egentligen redovisa om kroppsspråket, men ingen är klar utom vår grupp, så här sitter vi och inte gör ett skit. Egentligen kanske jag borde lära mig in det jag ska säga, men det orkar jag helt enkelt inte.




Med Martin

Denna lördagskvällen spenderas tillsammans med Martin. Han kom hit runt 4 men vi har knappt gjort någonting alls. Drygat framför tv:en och lärt oss ett och annat i tv4 program
"Sveriges historia". Nu ska vi tydligen kolla på "Fångarna på fortet".
Vill inte de egentligen men får väl offra mig ;) 

                             


Saturday afternoon

Igårkväll gick jag och tjejerna till ica och handlade lite gott. Kollade på idol och babblade en massa om nödvändiga saker. Suger att inte träffa er lika ofta som innan.. Runt 9 kom Martin och Emil E hit och då ville jag kolla på "John Tucker must die" men jag blev nedröstad så det slutade med att vi kollade på "Ölandsveterantraktorer" eller något sånt, som min morfar och hans kollegor gjort. Riktigt tråkig film tyckte vi tjejer, medans Emil satt där och verkligen kollade på filmen? Sen drog Amanda till Emma en stund och då "kollade" resten på någon hockeyfilm. Blev mest snack, och sen när Amanda kom tillbaka gick vi ut, och var ute tills alla drog hem runt 1. 
En riktigt trevlig kväll blev det!

Idag väckte mamma mig vid 10.30 och en timme senare bar det iväg mot stan för att besöka modehuset och IKEA. Mamma köpte en jättefin stickad tröja och 2 halsband. Lite avundssjuk faktiskt. Jag inte har några pengar kvar så kunde inte köpa något.. På IKEA hittade vi några bokhyllor till lägenheten, samt lite småsaker till mitt rum som just för tillfället bara innehåller möbler. Liksom ingen dekoration eller något?

Martin & Emil

Haha? ;)


It's friday!

Dog lite efter skolan igår, därför det inte blev någon uppdatering.. Fick våran första läxa - tyska. Den var inte så liten heller, kunna prata en massa samt stava tills allt det. Gutt? Inte så värst faktiskt. Fick en ny i vår grupp med, André från samhäll/idrott, så nu är vi hela 5 st från JB som läser Tyska steg 3.

När jag kom från skolan igår kom Martin. Hjälpte pappa att städa hela mellanvåningen. Eller jag städade, Martin gick bara omkring.. Vi gjorde inte så mycket, låg mest och zappade mellan alla kanalerna på tv:en. Gick även ut en stund, och det slutade att vi hamnade hos min saknade Tilda ♥ Han drog runt 23 och då gick jag och la mig, somnade direkt!

Idag ringde Martin och väckte mig klockan 8 eller något, trots att jag hade sovmorgon.. Somnade om en stund senare och vaknade igen vid 10.30. Riktigt härligt att få sova ut ordentligt! Fixade mig lite snabbt och sen skjutsade farmor in mig till stan (eftersom att bussarna går riktigt dåligt där jag bor). Vår första och enda lektion, som började 12.15, (notera den awesome tiden!) var Fotografisk bild. Vår uppgift var att gå ut på stan och fotografera främlingar. 5 porträtt skulle vi ta. Lyckades ganska bra, men kan nog inte visa er eftersom att vi inte fick tillåtelse att ladda upp dem.

Tog bussen hem till pappa, packade, och sen åkte jag hem till mamma. Här är jag fram tills nästa fredag. Käkade nyss tacos, och gud vad jag inte gillar den maten längre..

Nu sitter jag och Amanda här, som precis kom, och i väntan på Tilda sitter vi, eller jag, och dunkar till Oleg's hit Elektropop som är sjukt bra! Vi ska ha film-mys ikväll. Vi har en massa att prata om eftersom vi alla går på olika skolor.. Så kvällen kommer bestå av massa film och ännu mera girl-talk. Underbart!


Gårdagen

Godmorgon sötnosar!
Igår när jag hem käkade jag först, och sedan kom Martin hem till mig. Vi gjorde inte så mycket, kollade massa serier på tv:en, Bonde söker fru osv. Haha, han satt och mobbade alla som var nervösa. Jag skulle gärna vilja se honom i den situationen alltså. Han hade garanterat dött! Han drog hem runt halv elva, och då gick jag och borstade tänderna, och sedan la jag mig och somnade direkt. Tvättade inte ens bort sminket..

Idag vaknade jag 05.45 och då skyndade jag mig upp och duschade. 40 minuter senare kom jag ut från duschen, klädde på mig, käkade frukost och sminkade sig. Var även snäll att väcka min lillasyster som hade somnat om.. Var sååå nära att jag lät henne sova. Ångrar mig lite faktiskt :(

Just nu sitter jag i skolan, väntar på att Nicke ska komma så matte-lektionen kan börja. Matte i 3 fucking timmar, lunch, sen tyska i 3 timmar. Lovely? Nej. Vi får se om jag hör av mig senare. Kanske inte överlever denna dagen..


Martin <3


School fosure!

Alarmet ringde vid 06.00 idag, så trött gick jag upp och käkade. Tog på mig svarta tights, svart linne och en grå hoodie. Älskar verkligen att ha hoodies när det är halv-kyligt ute! Sminkade mig lite snabbt och sprang till bussen. Haft samhälle och nu har vi engelska. Måsta sluta skriva nu, skriver senare! Puss!


Trettonde september

Enda lektionen idag var idrott. Så nu är jag hemma, efter lite teori, en stadsorientering, en joggingtur + 2,4 km powerwalk! Var supertrött då, men nu känns det himla skönt måste jag säga. Efter idrotten följde jag med Malin B, Malin H och Madde till Subway för att käka. Borg bjöd mig på en macka, riktigt snällt! Tog 13.40 bussen hem och sen dess har jag chillat framför datorn. Ska alldeles strax bege mig mot Smedby med moppen för att möta upp Martin.

Usch, kikade precis ut genom fönstret, och himmelens vad mycket det blåser.. Lär ju frysa ihjäl. Hoppas ni får en trevlig kväll. Råder er att stanna inne, och kanske ta en titt på era läxor? Perfekt plugg-väder (om det nu finns ett sådant). Blog U later!


Bilden är sen i helgen. Saknar Amanda(bilden) och Matilda oehört mycket! ♥

Rolling in the deep

Nu ska jag alldeles strax kliva upp ur sängen. Måste raka benen, tvätta bort sminket och duscha innan Idol börjar klockan 20.00. Frågan är om jag hinner... Efter Idol blir det nog att sova, känner mig inte alls kry och har världens hosta. Kul att den enda lektionen vi har imorgon är idrott, och att vi har konditionstest. I feel great osv..


<-- Så frisk som jag ser ut på bilden, så frisk känner jag mig. Inte alls med andra ord...

Bad update

Hej på er alla, som fortfarande chekar in min blogg efter min überdåliga uppdatering.
Anledningen till att jag inte bloggat, är en väldigt dålig ursäkt. Vi har ett mobilt internet, och jag och min lillasyster bråkar alltid om vem som ska ha det. Denna veckan som gått har jag låtit henne ha det osv. Jag är en snäll syster med andra ord, men en dålig bloggare..

Under tiden jag inte har bloggat, har jag mest umgåts med folk. Haft inspark, festat osv med de nya klasskompisarna. Love it! Orkar inte gå in mer på detalj..

Men hörni? Finns det något speciellt ni vill att jag ska skriva om/ta upp här på bloggen? Bara att lämna en kommentar!

Idag i skolan lärde vi oss lite grunder i Photoshop cs5 med. Riktigt kul!
Så här får ni ta del av, min allra första Photoshop redigerade bild..
Redigerad:

Orginal:


Helg mys

Igårkväll kom Tilda & Amanda på besök. Efter lite gråtattacker från allas sidor (utom Kasper, som satt som ett frågetecken) hade vi underbart kul, satt och pratade om massa minnen från förr, samt om våra nya klasser/skolor. Dom var kvar till sent, typ 1 eller något, och innan dom drog glodde vi på någon kass film - From dasks to dawn.

Idag vaknade jag och Kasperboi runt 7. Omöjligt att sova, så vi låg och pratade/vilade till typ 11. Mamma vaknade visst av allt vårt tjattrande (woops). Käkade frukost och sedan åkte vi till IKEA med mamma, Jonna & Filippa. Hittade möbler till mitt och Jonnas rum för ca. 10.000. Jag fick:
-Ett skrivbord
-Ett nattduksbord
-En TV-bänk
-2 hyllor till väggen
-En hylla (stående)
-En data-stol.
-En lampa.

Bilder kommer upp någon dag i veckan!

När vi kom lagade jag & Kasper GOD mat. Taco-tårta, ett recept som jag fick av Tilda. Riktigt gott blev det! Det roliga var att alla andra gillade det med (förvånad). Efter maten sov vi middag,hihi. Fram tills 19.15. Lite längre än planerat, så han orkar inte dra hem så han sover här inatt igen :)

Nyss kom Amanda, så vi ska dra ner till affären och sen får vi se va som händer. Antagligen mys framför tv:en. Puss på er!


Hos mamma

Lektionen idag var väldigt rolig, och lärorik trots det lilla vi gick igenom. Fick kolla på massa olika kameror osv, samt hålla i en gaaaaaaammal kamera från mitten av 1900-talet.

När lektionen var slut tog jag bussen hem 15.25, och i väntan på den träffade jag Sebbe och hans kompisar. Trevligt värre ^^ Steg av i Ljungbyholm, hos mamma,  eftersom att jag och min syster ska bo här denna veckan. Käkade, sen skrev vi handlingslista och lite sånt innan vi skjutsade min syrra till Rinkan. Efter det handlade vi mat för veckan och de, och när vi kom hem packade jag upp mina kläder.

Nyss kom Kasper, så de blir väl att glo på tv ikväll eller något liknande :)

You break my heart.


2 September

Hej på er! Gick upp vid 8, eftersom att vi inte börjar förens 12.15 idag. Satt vid köksbordet och käkade frukost och bara drygade och sedan fixade jag mig lite snabbt. Tog bussen in till stan vid 9.40 och där mötte jag Madde och så vi gick till skolan tillsammans och sedan drog vi till Maxims så att Madde kunde köpa sin älskade Redbull ;)
Vi har suttit här, i nästan 2 timmar nu och väntat på att lektionen ska börja. Går ju ingen tidigare buss så det har blivit att sitta framför facebook osv. 

Under tiden vi har suttit här, har både Frida, Clara, Ellen och Elin från klassen kommit. Söta tjejer detdär! Dock fick vi nyss reda på att enda killen i klassen, Martin, ska byta till estet..

Nehe, men snart börjar våran ända lektion idag, fotografisk bild, kommer bli riktigt skoj! Slutar 15.15, as nice dag! Puss på er, här får ni en söt bild på:
Clara, Frida & Madde

Äcklig matte

Hade tyvärr inte tid att blogga igår för jag följde med Kasper hem efter skolan. Iallafall. Skolan igår bestod av Samhälle i 3 timmar, sedan lunch (god fisk) och sedan engelska i 3 timmar. Samhälle var riktigt kul, vi pratade om brott av olika slag och kollade på en film om trafficing. Såfort engelska lektionen började höll jag på att dö. Läraren snackade bara engelska, och det var vi med tvungna att göra. Inte snackat engelska sen slutet av nian, och den läraren vi hade då var sträng. Men inte på långa vägar va det gäller våran nya! Aja, man kanske lär sig helt flytande engelska när han är klara med oss.. Tummen upp, eller?
Efter skolan hängde jag somsagt med Kasperboi hem. Vi käkade asgod mat tillsammans med hans supertrevliga familj, och efter det kollade vi på en film som jag inte kommer ihåg va den heter? Någon med min snygging Alex Pettyfer och Vanessa Hudgens iallafall. Den var bra, trots att den var overklig! Efter det käkade vi glass, och jag svär, det är min nya favoritglass ^^ Tog bussen hem runt 22.30 och jag somnade dirket när jag kom hem.

Idag vaknade jag av alarmet, lite senare än vanligt, 06.20. Fixade mig lite snabbt och tog bussen till skolan. Satt brevid Svala och vi satt och dunkade Justin Biebers "Next to you" så folk hörde. Haha, lite pinsamt. Det som stod på schemat idag var matte. Hade ett repitionsprov för att se vad vi kom ihåg från 7an, 8an & 9an, och jag kan säga er, det var inte mycket alls. Det var uppdelat i 7 delar, och i stort sett var det enda jag kunde procent-avsnittet..
Vi hade 50 minuters rast och sen slutade vi vid 11, så då tog jag bussen hem.

Här hemma har jag suttit och grejat med min powerpointpresentation om Per Gessle som jag ska redovisa på måndag. Vi får väl hoppas att det kommer att gå bra, och att pp'n funkar som den ska. Youtube-klipp som är med i den osv. Det är grejer det!

Nehmen nu ska jag ta moppen till Kolboda och träffa Amanda, Svala och Lina som är där med sin klass, hehe. Puss

Egna bilder, som finns i min powerpoint




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus