Resa bokad!

Nu är det bestämt och bokat! Jag och min bästa vän Matilda åker till Stockholm den 2-4 April, alltså i början på påsklovet. Det ska bli så himla roligt! Vi åker med Swebus och tur och retur kostar det 500, billigt! Sedan ska vi bo på hotell och bara njuta! Så underbart bra!


Ny TV

Eftermiddagslektionen gick väl ganska snabbt idag. Hade historia, jobbade klart med frågor kring den tidiga medeltiden. Nästa måndag har vi friluftsdag så då slipper jag matten och historian :))

Tog bussen hem och direkt när jag kom hem åkte pappa och syrran iväg för Jonna skulle på teorilektion till hennes moppekort som hon ska ta, så det resulterade i att jag fick äta ensam. Gjorde dock inte så mycket, hade ändå fullt upp med att lära mig den nya tvn som pappa köpte i helgen. Krånglig, men bra!

Mamma och Henke kom förbi hit en stund innan och lämnade min plånbok, nycklar och lite andra grejer, så satt och pratade med dom ett tag och när dom åkte läste jag igenom ett häfte om radio på 10 sidor och sedan dess har jag bara drygat. Nu kollar jag på Top Model Sverige, riktigt kul program tycker jag!

Hightech tv, fattar knappt ingenting. Men det är iallafall en Philips LED Smart tv, 40" med HD och 3D.


09.26

Godmorgon!

Sitter inne i mediahuset och har rast från matten. Så skönt att slippa alla ekvationssystem, för en stund iallafall..

Vaknade vid 04.20 imorse av Martins väckarklocka och sedan igen några minuter senare då han kom tillbaka till sängen och bara "Jag gick visst upp en timme förtidigt". Haha hur kan man göra det? Så ringde väckarklockan en timme senare, och då vaknade jag igen och sedan ringde den vid 06.30 då jag gick upp. Jobbigt att vakna så många gånger men ändå skönt att veta "Åh, jag får sova i en timme till!"

Tråkigt att äta frukost och att gå till bussen utan sällskap, så skippade frukosten och gick direkt till bussen. Bussresan blir sååå mycket längre utan någon bredvid sig 😔
Anledningen till att Martin går upp så tidigt nu är för att han praoar på Seat vid industriområdet i Kalmar. Roligt för honom, tråkigt för mig..


Godnatt


Söndagsmys

Klockan är strax halv 8, ska snart kolla på "Total Recall" och eventuellt "Hypnotisören" med, fårse. Väntar bara på att Martin ska komma ut från duschen så att vi kan trycka på "play". Han och hans lillebror cyklade till affären nyss, så vi har en massa gott till filmen, mumsigt.

Kan ju passa på att berätta lite om gårdagen då när jag ändå håller på att skriva... Vid 16 tog jag bussen från Martin till stan och sedan gick jag från centralen till Sara där jag lämnade av min väska och mötte upp Sara (givetvis) och så Matilda och Josefine. När alla kommit tog vi slottsvägen till biostaden och vi höll på att blåsa bort! Så himla kallt! Men när vi äntligen kom fram hämtade vi ut våra reserverade biljetter till filmen "Ego" och köpte popcorn och läsk till filmen. Vid 18 började filmen, och jag tyckte att den var jättebra. Dock hände inget "oväntat" så det var ett litet minus. Men Martin Wallström spelar huvudrollen så man hade ju något att kolla på hela tiden, så snygg!

När bion var slut gick vi till Larmgatan 10 där vi hade bokat bord. Satt och pratade en massa och åt jättegod mat - Vitlöksbröd med aioli som förrätt och Fläskfiléoisetterpommes och aioli som huvudrättEfterrätten orkade ingen av oss så vi betalade och vandrade hem till Sara. Vi bäddade sängarna och sedan så kollade vi på "Ligg med mig", norsk jävla b-film, haha så ful. När den äntligen var slut kollade vi på "Magic Mike" men jag somnade halvvägs in i filmen för jag var så trött. Vaknade upp efter ett tag av att dem andra skrattade åt mig för att jag snarkade, haha, kan inte hjälpa att jag var täppt i näsan ju :(

Nu är han klar, så nu ska vi kolla på filmerna, godnatt!

 

ny blogg

Har skaffat blogg på nattstad.se, får se om jag trivs där. Tanken är att jag ska fortsätta att blogga här med men om jag trivs bra på nattstad byter jag nog dit, fårse.. Det verkar vara så mycket enklare där! Har iallafall lagt över alla mina blogg.se inlägg till nattstad så.. Här är en länk till bloggen:
 
nattstad.se/ebbacarlsson

Long time, no see

Var väldigt länge sen jag bloggade.. Har sedan sist firat jul, min födelsedag, nyår och massa annat roligt.

I julklapp fick jag:
  • Hela One Tree Hill-boxen som innehåller alla 9 säsocnger av serien, så det är väldigt många avsnitt! 
  • Prenumeration på "Vecko Revyn" i ett helt år
  • Movement - 60 minuter klassisk massage
  • Bok - 50 nyanser av honom
  • Kläder - tröjor, kofta
  • Smink - 2 st Isadora puder camoflage 18, mascara
  • Hudvårdsprodukter 
  • Presentkort - The Body Shop, Gina Tricot, Lindex
  • Pengar
På min 17-års dag fick jag:
  • BH från Change
  • Pengar
  • Trisslotter, vann 90 kr wihooo
  • Presentkort - Gina Tricot
Ja, har gjort en massa grejer sedan sist men just nu kommer jag inte på något... 

Bild från Uppesittarkvällen den 23 december, hade ingen intressantare på Martins mac..
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus