Söndagsmys

Klockan är strax halv 8, ska snart kolla på "Total Recall" och eventuellt "Hypnotisören" med, fårse. Väntar bara på att Martin ska komma ut från duschen så att vi kan trycka på "play". Han och hans lillebror cyklade till affären nyss, så vi har en massa gott till filmen, mumsigt.

Kan ju passa på att berätta lite om gårdagen då när jag ändå håller på att skriva... Vid 16 tog jag bussen från Martin till stan och sedan gick jag från centralen till Sara där jag lämnade av min väska och mötte upp Sara (givetvis) och så Matilda och Josefine. När alla kommit tog vi slottsvägen till biostaden och vi höll på att blåsa bort! Så himla kallt! Men när vi äntligen kom fram hämtade vi ut våra reserverade biljetter till filmen "Ego" och köpte popcorn och läsk till filmen. Vid 18 började filmen, och jag tyckte att den var jättebra. Dock hände inget "oväntat" så det var ett litet minus. Men Martin Wallström spelar huvudrollen så man hade ju något att kolla på hela tiden, så snygg!

När bion var slut gick vi till Larmgatan 10 där vi hade bokat bord. Satt och pratade en massa och åt jättegod mat - Vitlöksbröd med aioli som förrätt och Fläskfiléoisetterpommes och aioli som huvudrättEfterrätten orkade ingen av oss så vi betalade och vandrade hem till Sara. Vi bäddade sängarna och sedan så kollade vi på "Ligg med mig", norsk jävla b-film, haha så ful. När den äntligen var slut kollade vi på "Magic Mike" men jag somnade halvvägs in i filmen för jag var så trött. Vaknade upp efter ett tag av att dem andra skrattade åt mig för att jag snarkade, haha, kan inte hjälpa att jag var täppt i näsan ju :(

Nu är han klar, så nu ska vi kolla på filmerna, godnatt!

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus