Helvetesdag

Hatalivetdag.
Ja, det är en sån idag.

Försöker komma på åtgärder man kan göra i Al-Qaida och USA konflikten. Finns fan inga. Inga lösningar.
Samtidigt lyssnar jag på Tokio Hotel i hopp om att hitta en tysk låt till tyskalektionen på torsdag. Funderar på "Der letzte Tag". Fattar dock inte mycket av vad dom sjunger.


Ny design

Ja, som ni ser håller jag på att fixa med en ny design. Eller, ja jag har inte gjort den själv men jag håller på och ändrar en massa saker. Grejat i flera timmar nu, men är fortfarande lång ifrån klar och inte nöjd alls just nu.

Det är trotsallt fredagkväll nu, så skiter i detta jobbiga och myser ner mig i sängen med min fina pojkvän istället. Chips, dipp, Big Brother och sedan Mr. Popper´s penguins. Låter toppen!

Måndag kväll

Fick skjuts hem av mamma efter skolan så kom hem 50 minuter tidigare än vad jag skulle, riktigt skönt. La mig i sängen en stund, slumrade till och sedan var det dags för mat. När jag käkat färdigt satte jag mig i sängen för att välja bild till en "bildanalys" vi har i läxa i tyskan. Den skulle helst innehålla många saker att beskriva, dock inga människor. Hittade typ ingen, men var tvungen att välja någon så fick bli en cp ful eftersom att mitt kamerabatteri laddat ur. Och ja, jag tycker inte om det tyska språket. Det är så svårt, även att jag är inne på mitt 5:e år.

KAN INTE LADDA UPP BILD, HATA LIVET.


2 - 5 maj

MÅNDAG. Ja, idag är det måndag igen efter en härlig helg som spenderades hos min älskling. Fredagen bestod av Thaimat med honom och Tilda, och sedan blev det mys framför tv:n.

På lördagsmorgonen ringde väckarklockan vid åtta och då blev det att gå upp och äta fruksot, för att sedan fixa sig. 2 timmar senare befann vi oss på Nathalias (Martins brorsdotter) dop. Satte upp stativ + kamera och sedan satte jag mig ner för att fotografera och njuta av dopet. Hon var jätteduktig, fast det kan ju bero på att hon sov 98% av tiden. Bilderna kommer upp senare här på bloggen, efter redigering!

Söndagen bestod bara av slapp. Åkte dock runt Hansa City en runda och hittade en vårjacka som jag köpte. Tog bara 5 minuter, vilket är väldigt ovanligt. Vid 18 kom mamma och hämtade mig och så kollade jag på Big Brother osv med min lillasyster :)


Give the world some color





Radio eller foto?

Idag är sista dagen för att lämna in vilket individuellt val man vill ha..
Väljer mellan radio och foto, men vet inte vad jag vill ha? SVÅRT



Audition

Sovmorgon till 12 idag egentligen, men gick upp vid 8 för att göra klart min ljudsaga. Blev klar redan vid 9, blev mindre jobb än vad jag trodde. Så nu sitter jag här hemma hos Martin, ensam hemma. Ska nog klä på mig lite, gå ner och äta frukost och chilla lite, för att ta 11.38 bussen till skolan för lite foto!


Allra käraste syster


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus