29/1

Helgen har rusat förbi, här hemma hos Martin. Kollat film med hans lillebror 2 kvällar i rad, samt "Jag saknar dig" tillsammans med hans mamma. Den var så otroligt fin! Tänk om detta skulle hända någon av oss? Usch, hemska tankte!

Vi ska alldeles strax åka hem till deras mormor och morfar och hälsa på, eventuellt ta en fika. Har inte så mycket mer att säga, har inte så mycket att blogga om längre + att kameran är hemma hos pappa. Blir nog att sova här inatt igen ♥



Update

Bloggade inte igår men hade ingen ork. Käkade lunch på Subway med Frida, och hade matte och tyska. Super chill, blev lekar på båda lektionerna typ :)

Åkte hem till Martin efter det, käkade tacos med hans familj och havs storebror+sambo och lilla Nathalia som var på besök. Gotteligottgott!
Sen gick vi typ och la oss direkt, båda mådde skitdåligt.


No one else

Samhälle - Fick tänka oss fram 6 år i livet, tänka ut hur vi levde för att sedan ta reda på våra inkomster och utgifter. Intressant! Frågan är bara om detta kommer att stämma?

På engelskan satt vi o samlade in uppgifter till den artist/band som vi valt (ska redovisas om 3 veckor). Valde givetvis Per Gessle (a)

Nu är jag hemma, efter att ha haft extramatte och käkat tacos.. Usch, hatar båda två!!


Heeej Ellen

Prova nu :D


Sjuk

Denna natten var inte rolig. Kunde inte sova och hade ont i magen. Vid frukosten kunde jag inte äta så gick och la mig igen. Strax därefter smsade Martin och berättade att han har fått maginfluensa, så vem vet, denna natten kanske bara var en början för mig?

Måste plugga lite nu..


Smile like you never been hurt before


You smile, I smile

Första lektionen = svenska med vår nya lärare Martin som är as ball. Svenska kommer äga i fortsättningen!
Andra lektionen hade vi DIGDIG där vi installerade ett ljudredigeringsprogram och gick igenom resultaten på förra terminens klipprov.

Slutade tidigare, tog bussen hem, gjorde matten och nyss käkade jag och syrran pizza framför filmen "Brudens bäste man". Ska vara duktig att läsa igenom tyskan nu tror jag!

Sötaste ever! Love you sötgöte ;*


Chill söndag

Hade en toppen kväll igår med tjejerna, kollade på gladiatorerna, käkade och snackade en massa! Som drog runt 00.30 och då gick Martin och jag och la oss direkt.

Denna söndagen har bestått av en väldigt lång sovmorgon, frukost, varit ute i snön, mat, affären och sedan snöbollskrig och snögubbsbygge med Martin och syrran! Himla roligt :)
Nu sitter vi och mamma och glor på Wallander efter att ha käkat massa bullar, mys ❤


Middag

Sitter i bilen påväg hem ifrån mormor och morfar där familjen och min morbrors familj var och åt kalkon. Käkade även smarrig glass till efterrätt!

Vid halv 8 kommer mina tjejer till mig, och då ska vi + älskling käka något, mysa framför tvn och bara umgås. Sounds great to me!


Fun life

Gick och la oss ganska sent igår, jag och älsklingen. Kollade på tv, käkade chips och samtidigt höll jag på med min telefon (a) Såhär ser det ut när jag och min lillasyster upptäcker alla smiliysar:


Nybliven iPhoneägare!

Superglad är bara förnamnet till vad jag är!! Åh, så himla glad! Äntligen fått min iPhone 4 och jag älskar den, lika mycket som jag älskar mina fotoappar ❤


19 Januari

Gick och la mig med världens huvudvärk igårkväll, som var kvar idag på morgonen när jag vaknade. Var ingen trevlig natt kan jag säga er.. Hela min dag har beståt av att ligga i sängen. Jonnas iPhone kom idag med, så pillat lite med den. Seriöst, om man beställer 2 telefoner i samma beställning borde dom väl komma samtidigt?!?! Tydligen inte.. Hoppas fan att den kommer imorgon! 

Åkte till älsklingen runt 7. Kollade lite på Sveriges värsta bilförare, men efter en halvtimme drog vi ut och snackade lite med Sjöström och Martin och så körde dom lite med sina moppar.. Dom blir som småbarn direkt när dom kommer upp på dom alltså! 

Blir väl läggdags nu, jag har sovmorgon till 12, men Martin måste ju upp i tid (06.00) Ägd :*



Something Borrowed

Tog bussen hem efter den sista engelskalektionen med Anders. Käkade, och gick sedan hem till Tilda. Efter lite snack gick vi till Ica och köpte chips och läsk som vi sedan mumsade på när vi kollade på filmen Something Borrowed. Den var rikigt jäkla bra! Ett tips till er tjejer som vill se en bra film! :)


Lunch @ Subway

Efter att ha redovisat om tidningens historia med ett litet gäng, och drygat sönder med att läsa över 20 sidor på samhällslektionen var jag värd god mat tyckte jag. Sms:ade min kära vän Amanda och så var en lunchdejt på Subway bokad. Toppen! God mat, och härligt prat är förutsättningarna för en bra lunch!




I won't fall


Modell: Frida Olsson || Kamera: Canon EOS 450D ||  Foto: Jag     
       


En ledig tisdag


Ledig idag igen. Sov bort halva dagen, steg upp och gjorde tyskan och samhällsuppgiften. Martin kom runt 2 så han kollade bara på när jag pluggade. Har varit arg hela dagen eftersom att dendär jävla iPhonen fortfarande inte har kommit. Hatar 3!!

Reserverade nyss biljetter, för ikväll ska jag, älksling, Jonna, pappa, Magnus och Johan på bio, trevligt! Tog den sena visningen som börjar 21.30. Frågan är väl bara om jag orkar upp imorgon vid 6?

Trött!

JB har resursdagar idag (måndag) och imorgon, men jag är klar med allt så jag är ledig!
Tog bussen hem från älsklingen vid 8 imorse, kom hem, sov till 1 och sen dess har jag drygat.
Mår cp illa, så ska nog sova nu.. Godnatt!

Utmaning

Jag blev utmanad av Ellen

1) VAD GJORDE DU FÖR TIO ÅR SEDAN?
Jag var 6 år och lekte en massa på lekis.

2) VAD GJORDE DU FÖR ETT ÅR SEDAN?
Funderade fram & tillbaka på om det var rätt eller fel
att jag gjorde slut med Anton. Föll även tillbaka
 i min "desperation" i att "ha" kille. 
Pluggade skit mycket också. 

3) FEM SNACKS DU GILLAR
Chips
Biopopcorn
Mjölkchoklad
Jordnötter
Chilinötter

4) FEM SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN TILL
I´m yours - Jason Mraz
Pratar med min müsli - Per Gessle
En vanlig dag - Ulrik Münter
The man who can't be moved - The Script
Airplanes - B.o.B feat. Hayley Williams

5) FEM SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU VAR MÅNGMILJONÄR
Resa utomlands
Köpa en vit Seat Ibiza med svarta 19-tums fälgar??
Köpa massa bra kamerautrustning
Köpa alla kläder jag vill ha
Skämma bort min lillasyster

6) FEM DÅLIGA VANOR
Äter alltid något när jag har tråkigt
Städar väldigt sällan
Låter glasen stå i flera dagar på mitt rum
Är beroende av chips
Sms:ar väldigt mycket


7) FEM SAKER DU GILLAR ATT GÖRA
Skriva
Fotografera
Vara med nära & kära
Träffa nytt folk
Festa

8) FEM SAKER DU ALDRIG SKULLE KLÄ DIG I, ELLER KÖPA
Kjol som slutar vid knäna
Läderjeans/shorts
Body
Haremsbyxa
Vida jeans

9) FEM FAVORITLEKSAKER
Kameran
Datorn
Mobilen
---
---

10) TIO PERSONER JAG VILL SE GÖRA DEN HÄR UTMANINGEN
Lina S
Amanda
Lina B
Matilda
Robin
Johanna & Kajsa
Emma
Anna
Sabina
Felicia


Söndag

Uppdaterar bloggen imorgon, är hos min muppiga pojkvän som vill ha mig för sig själv, hihi! Puss på er!





Välkommen till världen Nathalia!


2011-01-10

Martins storebror Robin och hans sambo Jessica fick i tisdagskväll en dotter.
Kortet är taget 22 timmar efter födseln.
Såå söt!

Hos Frida

Matte och tyska i skolan. Trögt i början, men tyskan flöt på med film och rita&gissa. Och vi vann! Efter skolan tog jag och Frida bussen till Borgholm och gick hem till henne och käkade. Snackade en massa, satte upp massa foton på hennes vägg och sen gick vi till affären och köpte godis och chips, mums!

Tog nyss en massa foton, som jag kommer ladda upp vid ett annat tillfälle. Nu ärre sovdags, klockan är 00.22 och det är skola imorgon (börjar 12.15). PUSSEN! :*


Back in school

Har klarat av en samhällslektion utan lärare och nu väntar en 3 timmars engelskalektion. Härligt! Lite drygt bara att vi inte hann klart med vår "tidnings-presentation" idag som vi ska redovisa nästa vecka, fan typ? Vi får väl lösa det. Är jättehungrig också, skippade lunchen, inget gott. Känner nu att huvudvärken är på ingång också, toppen..  


10th of january

Detdär med att börja uppdatera bloggen flera gånger om dagen verkar inte ha gått så bra som jag hoppats. Inte ens lyckats uppdatera den varje dag? Ska bli ändring på det!

Idag började skolan efter lovet, men det var chill eftersom att vi bara hade basket på idrotten.
Dock började mitt öga svullna upp som fan så fick inte vara med mer.. När lektionen var slut kom Martin och så vandrade vi in till stan och käkade på Subway och galet så gutt det var!

Vid 3 gick jag in till Movement och fick 60 minuters massage av Emelie och använde upp presentkortet jag fick av mormor&morfar i julklapp. Såhääär mycket rekomenderar jag det. Så skönt, även att det gjorde lite ont på några ställen. Sen mötte jag upp pappi och Jonna så fixade vi nya mobiler/abonemang så på fredag eller måndag kommer det 2 svarta iPhone 4 hem i brevlådan.
Superbra dag, som inte ens mitt jävla öga kunde förstöra!!

Såhär fin har jag gått runt idag på stan, blir så när man helt plötsligt blivit allergisk av basketbollar?


Bio

Vaknade runt 11 av att älsklingen väckte mig efter att ha varit och köpt en fin ros till mig (a) Sötare får man leta efter! Sen fick han något ryck och städade hela hans rum medans jag duschade i sånt..

När vi hade käkat tog vi bussen in till stan för att kolla på bio med Tilda och det blev den nya Sherlock Holmes.

Kom hem runt 22 och sen dess har vu spelat Playstation. Jag ägde Martin!! Nu sitter vi 2 och Jonna vid tv:n och glor på något. Blir att käka vitlöksbröd nu och sedan kolla på Ishockeyn :)


NEW IN



Var och handlade Bh:ar med mamma efter att jag varit i stan med Johan och Martin och deras mamma en runda. Gick in på Change och fick hjälp osv. Jätteduktig och kunnig personal måste jag säga!
Fick med mig 2 Bh:ar och ett rosa linne hem som mamma betalade (försenad födelsedagspresent) och jag är jättenöjd! 470 kronor för en bh tänker ni.. Det gjorde jag också innan kan jag säga er, men efter att ha haft en av dom på mig, undrar man varför man har gått omkring med bh:ar från H&M och Lindex tidigare. Dessutom gick jag från A till E kupa?? 
Mamma och jag stod som 2 frågetecken när hon sa att jag borde prova DD eller E.
Fattar inte hur, men dom sitter perfekt! Superglad över presenten. Tack mamma ♥



Shot me down

Spelade bowling mellan 18-19 idag med älsklingen, hans lillebror och storebror. Även Jessica följde med men hon kollade bara på eftersom att bebisen kan komma i princip vilken dag som helst :)
Varit hemma ett tag, och jag gick nyss ut i stormen för att gå en runda med Chippen!
Nu blir det film med Martin och Johan och äta/dricka med både chips och monser. Lyx! Hihi ♥

1:a Martin, 2:a Robin, 3:a Johan, 4:a Jag
Btw, lägg märke till Johans otroligt roliga spelteknik..

Min fina ♥

Asså Johan..

Robin

Martin, Johan och Jessica

Haha, asså kolla Johan (mitten)





3:de J A N U A R I

Idag vaknade vi runt 1 efter 9 timmars sömn. Käkade rostad macka, och efter det tog vi en dusch.
Nu sitter vi vid varsin dator och drygar. Blir nog bowling ikväll igen med Robin och Johan och imorgon blir det bio med Matilda, Svala och Martin!
Nehepp, nu blirre käk! Makaroner & köttbullar ♥

Bjuder på denna söta bild bara för att ♥ ♥ ♥ ♥ ♥


Andra Januari

Andra dagen av detta år spenderades i stan från ett och någon timme frammåt. Kollade runt på stan lite med Martin och Johan, som inte gick så bra. Att försöka få med 2 killar med stark vilja in på ex. Gina Tricot är inte det lättaste..

Tjockade oss med en nödvändig Big Mac på vägen hem också, attans så gott det var! Chillade en liten stund och sedan fick jag och Martin skjuts till hans storebror Robin där vi drack kaffe och spelade Fifa12. Eller dom spelade.. Efter ett tag drog vi 3 + Jessica till KalmarSuperBowl för att slösa upp 125 kronor ifrån vårat pressentkort som vi fick i julklapp. En timme senare stod det klart att Robin vunnit överlägset, och att Jessica kom två, följt av mig som låg 2 poäng efter. Sist kom min söta älskling som jag gick om med mitt sista slag.

Tycker om honom även att han är en sån dålig förlorare :*


1 Januari 2012


weheartit

Det nya året är nu här, och det är så välkommet och efterlängtat!
Jag hoppas och tror att detta året kommer bli så mycket bättre än det förra!

Gott nytt år på er! ♥


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus