My weekend

Var ledig i fredags, låg och kollade på tv hela dagen i princip och vid halv 4 blev jag och syrran hämtad av mamma. Så när vi kom hem lagade vi fläskfilé, klyftpotatis och vitlökssås, och sedan käkade vi. Vid 18.00 kom Martin, men eftersom att vi hade ätit upp all mat (haha) så åkte vi och köpte en pizza till honom, fusk! Sedan kollade vi på 2012 som varken mamma eller Martin sett tidigare, och dom tyckte att den var bra, precis som jag tycker :)

Vaknade väl runt 12 i lördags, åt frukost, pluggade lite och sedan åkte mamma, jag, syrran och Martin till mormor och morfar och åt. Min morbror var också där och vi hade jättekul! Åt slottsstek, sås och potatis och sedan spelade vi Plump. Jag vann, brukar alltid förlora, så jag var överlycklig! Sedan kollade vi på körslaget och fikade och sen åkte vi hem. Rätt kör som åkte ut vad det också. Toppendag! Btw, alla bilder är från iPhonen.



Söndag. Tråkdag. Plugg. Baka bröd. X-factor. Beck. Sova. Så hade den dagen gått.










Leker Titti Schultz

Står i inspelningbåset nu och har precis blivit klar med min radiopressentation. Den blev nästan klar igår, men fick börja om från början idag eftersom att den raderades ifrån min dator på något vis. 

Innan idag hade vi svenska prov, renässansen. Det gick väl sådär... Nu ska jag iallafall packa ihop mina grejer och sedan gå ner till stan för att möta upp min bästavän Tilda. Ska kolla på ett par shorts (åker ju till Turkiet snart!!) och så ska vi kanske äta något. Får se! 




Efterlyst

Hej på er! Blev ingen bloggning igårkväll menmen. Igår i skolan hade jag radio, spelade in ljud osv och sedan redigerade jag allt och satte ihop det och sparade det. När jag sedan skulle öppna det igen hade projektet inte sparats och några ljudklipp hade raderats, jättekul... På eftermiddagen hade vi iallafall journalistik tillsammans med esteterna och vi kollade bara på någon film som var helt okej. 

När jag kom hem käkade jag, sen kom Martin och vi pluggade, gick en runda, och kollade på "Efterlyst".

Blev så jävla förbannad när jag såg detta klippet. Johnny, som är småbarnspappa hade varit iväg någonstans, blivit full och sedan skulle han ta tunnelbanan hem. När han väntade på tåget höll han på och somna och en man som följt efter honom försökte sno hans värdesaker men Johnny vaknade och reste sig upp och gick fram mot spåret för att spy. Johnny föll framlänges och blev medvetslös.
Mannen som försökte sno hans värdesaker hoppar ner på spåret, men inte för att hjälpa honom upp, utan för att sno hans plånbok. Så jävla dum i huvudet!

Kolla och dela videon så att äcklet åker fast!

Good morning!

Igår när jag kom hem pluggade jag lite, sen kom fina farmor så vi fikade, sen förhörde hon mig på provet och sen kollade vi på "Halv 8 hos mig" och efter det åkte hon hem. Då kollade pappa, jag och syrran igenom taxfreekatalogen och kollade va vi skulle beställa och sen så beställde jag det. Vid nio kollade jag på "Svenska Hollywoodfruar" och sen la jag mig.

Nu sitter jag på bussen, påväg till skolan och tråkar. Gick upp tidigare idag för att jag skulle duscha, kom knappt upp vid 6. Blev alltså ingen sovmorgon för min del för jag ska in och spela in ljud till min radiouppgift. Hoppas det blir bra!

Bild på farmor sen i sommras då hon, jag och Martin var i Karlskrona!


11 september

11 år sen World Trade Center blev attackerat av terroristerna, tiden går väldigt fort!

Inatt vaknade jag av att regnet piskade mot fönstret men somnade tydligen om. Sitter just nu och har engelska, ska snart redovisa "My bucket list" som vi fick i uppgift förra veckan efter att ha sett filmen med samma namn. 20 saker vi vill göra innan vi dör, och ha en förklaring till varför. Jag kom på 5 saker själv kanske, sen var google min räddare i nöden. 

De nästkommande veckorna ska vi jobba med "Do you own thing" där vi får göra en uppgift om vad vi vill, så när jag är i Turkiet ska jag skriva dagbok, som jag senare ska översätta till engelska. När jag är klar med det ska jag klistra in bilder från resan och liksom göra en "riktig" dagbok. Grejen är bara den att jag inte åker förens den 19/9 vilket betyder att jag har 3 engelska lektioner innan dess som jag inte har någonting att arbeta med...

Imorgon är vår medieproduktionslärare i Danmark med 3:orna så vi ska ha engelska istället vilket betyder att vi får jobba hemma = sovmorgon. Tror jag ska plugga till renässansprovet istället, vi får se. 

Efter engelskan är det lunch, men jag glömde min matlåda hemma så lär vara jättehungrig framåt eftermiddagen då vi ska ha radioproduktion och sen tyska. Kommer hem runt 17.30 och då blire plugg. 



10 september

Hej på er! Har inte haft lust till att blogga i helgen. I lördags förmiddag vandrade 4 bakfulla tjejer och jag till Frasses för att dem skulle käka. När dom tog tåget hem gick jag och mötte Martin och så gick vi och åt på Thai Silk. Satt där i 2 timmar tror jag, bara pratade och åt. Sen ringde vi min farmor och så gick vi på stan med henne ett tag och sedan fick vi skjuts hem. Vi la oss i sängen och vilade ett tag och sedan kom farmor tillbaka och hämtade oss och då åkte vi hem till min fasters nya lägenhet i Nybro. Fikade, skrattade och kollade på säsongspremiären av "Körslaget". Hejade på Anders Bagge för att han är min nallebjörn, men blev besviken. Tyckte att Putte och Martins körer va bra, men har inte bestämt mig för vem jag hejar på än!

Igår blev det att sitta ute i solen ett tag, kollade igenom hisotiaprovet, masserade Martin och när han tog bussen hem vid 2 gick jag till Tilda så kollade vi på "Hungerspelen" och snackade en massa. Vid 20.00 kollade vi på premiären av "X-factor" och det verkade väl vara helt okej! :)

Nårra bilder från festen:











Feeeeest!

Tja!
Sitter på stationen nu och väntar på Sofia och när hon kommer ska vi ta sällskap till Clara där vi ska festa!
As taggad!


Godmorgon världen!

Godmorgon, hur skönt är det inte att kunna vakna när man vill på en fredag? Vår klass är nämligen lediga varje fredag nu i 3 veckor och de nästkommande 3 veckorna efter dem har vi sovmorgon till 12.15. Hur underbart? :D

Ställde klockan idag iallafall för att jag skulle gå ut med Chippen (Martins hund) men medans jag var på toa så hade någon hämtat Chippen. Haha, blev livrädd så ringde Martins mamma men hon trodde det var deras granne som hade gått ut och gått med honom.

Nu sitter jag vid skrivbordet och försöker få in massa fakta om källkritik. Det går inte så himla bra eftersom att jag dras till mobilen hela tiden för att uppdatera Instagram och Twitter. Ibland är det inte så bra att ha en iPhone!


2012 - 09 - 04

Igår kom mitt första kusinbarn till världen. Det blev en liten kille, 9 veckor förtidigt född. Vet inte så mycket mer eftersom att det inte går att få tag i dom eftersom att dom ligger på intensiven. Hoppas dem mår bra <3
Grattis världens bästa kusin! Och grattis Caroline!


Insparken

Nu har jag gjort klart matten och engelskan, samt käkat. Insparken för 1orna har pågått i stort sätt hela dagen, men på JB är det inte alls lika roliga grejer som dom gör på Stagg & Kagg så därför är jag inte där inne. Förra året på insparken hade jag så himla roligt, synd att det inte blev så i år igen.

Lite senare ikväll ska det vara någon gratis konsert med massa lokala band som jag däremot gärna hade sett, men nej så blir det inte.. Hoppas alla ettor får en galen kväll! :)


Torsdag morgon

Den enda lektionen idag var svenska, och där läste vi gamla kända verk från renässansen, svarade på frågor, gick igenom svaren och kollade på en film. En riktigt tråkig lektion helt enkelt. Dessutom fick vi reda på att det blir ett till prov nästa vecka...

Just nu sitter jag på bussen påväg hem till min pojkvän. Skulle egentligen vara hemma själv där och pluggat men nu ringde han och sa att han var på väg hem han med. Så får hoppas att plugget går bra iallafall :)


Godnatt!

Denna kvällen blev väl inte precis som planerat. Hann bara läsa igenom några papper som hade med historian att göra. Ingen matte, och ingen engelska. Betyder att jag måste göra det imorgon, åh.

Åkte till affären med mamma, hämtade kläder och grejer hos pappa och sedan övningskörde jag liiiite och när jag kom hem pratade jag med fina mormor i telefonen <3

Nu kollar jag på Efterlyst och myser framför tända ljus med mamma och syrran. Ska sova när det är slut, så godnatt!


På väg hem

Hej på er! Sitter på bussen just nu, påväg hem till mamma. Är as trött, gick till 15.40 idag, såå drygt!

Dagen har iallafall bestått av medieproduktion, mentorstid och media&journalistil. På MP grejade vi med HTML-koder och våra hemsidor, på MT gjorde vi läxor typ och på MJ hade vi föreläsning och sedan fick vi en uppgift att göra. På lunchen käkade jag på Subway med Lina och Clara och snackade en massa. Trevligt! :)

Nu vill jag bara komma hem, käka och sova men måste plugga. Blööö


4 september

Somnade bredvid älsklingen igårkväll, och vaknade vid hans sida imorse. Det bästa!

Käkade, stressade iväg till bussen och sedan började skolan. Engelska, där vi kollade på "The bucket list" som jag aldrig hade sett innan. Den var väldigt gullig, rolig och sorglig. Värd att se!
Fick läxa och sen slutade vi och då var det lunch som jag snackade bort med mina fina classmates om mindre roliga ämnen som mördare, mord och Snövit. Japp, så var det.

Efter lunchen hade jag radioproduktion och efter det tyska. Mådde illa redan innan tyskan men när den var slut sprängdes typ mitt huvud. 12 nya elever som läser steg 3 som babblar 24/7 och tror dom äger och är snobbig mot läraren? Nä, jag pallade helt enkelt inte med det. Hoppas det blir bättre nästa vecka!

Käkade kebab i pitabröd när jag kom hem, hoppade sedan in i duschen, gjorde klart svenskan och nu sitter jag och kollar på "Svenska Hollywoodfruar" med mamma och syrran, men ska bog gå och lägga mig närsom.


Hur underbart?!


3 september

Vaknade av alarmet 06.20, käkade frukost och cyklade sedan till bussen som tog mig till skolan. Historia första lektionen, genomgång och sedan en gruppuppgift - om källkritik. Jag tyckte det var ganska svårt, så mindre roligt för mig när vi fick reda på att det blir prov om det om en vecka.. Glömde min matlåda hemma så åt inget till lunch så började må illa lagom till matten som började vid 12. Roligt att sitta och räkna
(5x-z²)² liknande tal när man inte mår bra.. Inte precis, men hann en bra bit iallafall.Vi fick en ny mattelärare denna terminen, Mikael. Vet inte vad jag tycker om honom än, men han förklarade väldigt krångligt så lär väl komma ett och ett annat raseriutbrott om honom här på bloggen. Kan ju börja med att klaga på att vi fick 15 tal, a,b,c,d i läxa till nästa vecka. Fuck you. 

Martin följde med mig hem, kände att jag behövde det. Vi åt tillsammans med mamma och syrran och efter det gick jag och vilade en stund medans mamma och Martin gick ut och gick en runda. När dom kommer tillbaka blir det mys framför tv:n med fika. Mysigt! ♥


(Gammal bild)









2 september

Söndag. Sista dagen på helgen. Usch. Menmen, blev hämtad av Tildas familj hos Martin runt 2 och så åkte vi vidare till Hansa City och kollade lite. Åkte till donken och käkade och sedan vidare mot Nybro för att kolla på Nybro Vikings sista hemmaträningsmatch, mot Vita Hästen. Efter 2.45 minuter stod det 3-0 till Nybro, hur bra?! Matchen slutade 5-2 så jag är jätteglad!

Nu sitter jag hemma hos mamma och kollar på "Det okända". Ska nog snart sova, har väldigt ont i huvudet. Upp tidigt imorgon med, skola. Wihoo...


11 månader med min kärlek


Hej igen!

Suttit och grejat med designen ett tag nu. Får se hur länge jag behåller den, men nu ska bloggningen komma igång igen! Puss

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus