Utrota det tyska språket, snälla

Hej hopp! Filmen i lördags var fett dryg och fett läskig om ni ville veta. Rekomenderar er inte att se den för den var väldigt krånglig.

Jahapp, långledig har jag vart. Härligt som fan! I söndags kommer jag inte ens ihåg vad jag gjorde? Men i måndags var det iallafall Valborg och den spenderades hemma i mitt garage med gott folk! Grillade och hade det allmänt mysigt och skrattade en hel del! (Bilder kommer under nästa vecka, kameran är hos daddi).

Igår spelade jag, Johan, Jonna och Martin fotboll på trädgården i stort sett hela dagen. Riktigt kul eftersom jag och Johan ägde, hehe. Vi vann faktiskt! När Johan drog hem på kvällen käkade vi 3 pizza och Jonnas mobil blev stulen så resten av kvällen blev det att skriva lappar som vi satte upp osv.

Idag vart det en chill samhällslektion utan lärare med en dokumentär om Malmö polisen som var riktigt intressant. Lunchen spenderades med Clara, Lina och Jojje på Subway och jag lärde mig ett och annat om hästar, det ni.. Engelskan blev det inte mycket mera gjort på, bara muntliga nationella som förövrigt gick åt hellskotta. Även suttit med en tyskaläxa i hundra år känns det som. Skulle "rätta" en gammal text, men är ölvertygad om att jag "rättade" fel saker så att dem också blev fel? Aja, you get it! Ganska bra dag ändå. Snart kommer älsklingen också! ♥


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus