Per Gessle ♥


Martin kände sig förådd av mig när han upptäckte att en annan kille tog upp 50% av min bakgrundsbild på datorn. Menmen, är man så snygg när man är 50+ och är en bra sing/songwriter så får man faktiskt så mycket plats! Right?


It's Friday!

Äntligen! Efter en sovmorgon, en dusch, lite fixande och en biltur så sitter jag nu i skolan. Har redovisat mitt yreksrepotage för klassen och vikarien, eftersom att Jonas (fotoläraren) blivit pappa!

Har haft håltimme sedan 1 och nu väntar vi på att klockan ska slå 2, då klassen ska kolla på 3ornas filmnågonting. Efter det hänger jag med min homie Frida till Borgholm och lite senare åker vi hem till Martin Sundin och där får vi se vad som händer :)

Hoppas och tror att detta kommer bli en as bra kväll!

Haha, lagt upp denna söta bilden innan, men orkar inte leta efter någon annan :*

Yeah

VILL BARA SÄGA FÖRLÅT FÖR VÄRLDENS SÄMSTA UPPDATERING!!!
Ska börja blogga bättre nu, ha med kameran osv. Lägga upp bilder!

Har nyss gjort klart min foto-uppgift, och nu ska jag gå till Tilda för att bara umgås, härligt! :*


Måndag morgon

Tja! Har eran helg varit bra eller?
Min har varit toppen, trots att jag och Martin har har cyklat i flera minusgrader från Lindsdal till hans bror för att kolla på melodifestivalen deltävling 2. Väl framme käkade vi pizza, mös med Nathalia och kollade på tv då. Ulrik Munther och David Lindgren direkt till final, woho!!
Efter glädjeruset kollade dom på någon annan film medan jag sov och sedan cyklade vi hem mitt i natten..

Hela söndagen gick åt till att göra klart min engelskauppsats om Per Gessle, så ja, nog om min helg!

Söta Nathalia ❤


Jag älskar dig Martin!


Sovmorgon

Kommer upp en bild på .... som vi beställde förra veckan lite senare!

Ligger i älsklings säng och väntar på att klockan ska bli 10. Vaknade vid 9, olikt mig! Snart frukost, sen gå en runda med Chippen för att sedan gå mot bussen som tar mig till skolan. Dock har jag inga bilder att redigera till uppgiften vi har, eftersom att jag förde över bilderna till fel dator - hur smart? Åh..

Chippen :)


Samhälle

Sitter på golvet med tjejerna i klassen och drygar. Rast från lektionen och alla är trötta, utom Malin som vanligt ;)
Dryg lektion som faaaan, hoppas engelskan blir bättre.


4 februari

Måndag idag igen, och skolan rullade på snabbt. Svenskaprov som kändes as bra, och sedan DIGDIG som jag drog tidigare ifrån. Gick på ett möte och fixade lite och sen gick jag omkring på stan medan jag väntade på att Martin skulle gymma klart. Träffade även Tilda en stund, och sen tog Martin och jag bussen hem, käkade och nu ligger vi i sängen, sovdags! :)


Vi är så söta (bjuder)


Melodifestivalen

Sitter och kollar på melodifestivalen med mamma och Martin. Eller Martin kollar knappt, han sitter hellre och leker med sina små Ahlgrens bilar...

Förresten, heja DEAD BY APRIL ❤


Ja, det är snö ute


Fy enda in i satan

.. va kallt det är. Mina fötter har nog fått köldskador trotts 2 par strumpor och kängor. Bilderna blev inget bra, och inget folk kom dit heller. Meningslöst att ha tillbringat 5 timmar på sopststionen i lilla Torsås alltså...


Fina ord från en fin vän ❤


På KSRR

Godmorgon! Vi steg upp tidigt idag för att följa med pappa och Magnus till deras jobb för att fota till en fotouppgift :) Kom hit för en halvtimme sen, och ni sitter Martin och jag och dricker kaffe för att värma oss. Galet kallt ute!


3 februari

Ligger i sängen med Martin nu efter att ha ätit ugnspannkaka och pluggat i två timmar. Ska till affären nu och köpa något gott tills ikväll, får väl se vad som händer :) Vad ska ni göra ikväll?


Plugg

Såhär kommer förmodligen min eftermiddag att spenderas.. Engelska arbete..


New in!

Vaknade nyss, utan älsklingen vid min sida eftersom att han drog till plugget tidigt i morse.. Tänkte egentligen bara visa vilken skönhet jag fick med mig hem igår ;)


Stan

Torsdag. Matte. Tyska. Ångest, det är vad det brukar vara. Men inte idag!! Alla var skit trötta på tyskan så vi flummade bort sista timmen (inklusive läraren). När vi slutade vid 3 mötte älsklingen mig och vi gick in till stan och käkade på Thai Silk, kollade runt och köpte lite grejor!

Vi beställde även två saker till oss, och vad det är får ni se om en vecka ;)


4 månader med bästa ❤


Studiedag

Tja, idag var det studiedag så sov lääänge, och när jag väl gick upp gjorde jag klart ljuduppgiften i DIGDIG och skrev lite på engelskan. Käkade lite, sen åkte jag till farmor som färgade min utväxt och så. Blev lika bra som alltid!

Btw, vågade ta ut piercingen för första gången idag. Där har den suttit i 8 månader bara för att jag varit livrädd för att byta, haha mes jag är :(


Svar på fråga

Fick en kommentar häromdagen från en anynom så tänkte svara på frågan här :)

"hejsan super fin blogg:)
ha bara en fråga vet du om Martin prata med någon som heter Sebastian nilsson i hans klass? lägg upp fler bilder;D"

Tack så mycket! Ska lägga upp fler bilder, blir lite dåligt med de när jag glömmer att ta med mig kameran :/
Och ja, det gör han! De var bra kompisar redan innan de började, men nu är Sebbe inte lika mycket i skolan (privata anledningar) och självklart tycker Martin att de är skittråkigt när han inte är där, men han förstår honom!
Skriv gärna vem du är nästa gång! :)


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus