Today I..

Hann inte med bloggen igår. Så först berättar jag lite om gårdagen: Skolan började 8.15, hade första riktiga lektionen som var svenska. Skrev ett framtidsbrev till oss själva som vi ska läsa om 3 år, då vi ska se om våra förhoppningar gått i uppfyllelse. Uppgiften var riktigt rolig! Efter det gick jag, Johanna och Emmy och käkade. Och sen hade vi mediaproduktion. Vi fick i uppgift att göra en power-point presentation på 5 slides om ett ämne som vi är intresserade av. Men grejen är, jag har inga intresen? Så där satt jag i 3 fucking timmar utan att komma på något att skriva om. Jag HATAR min fantasi alltså... Tog bussen hem 15.25 och väl hemma fixade jag lite grejer och 
sedan åkte jag till Kläckeberga och träffade Martin fram tills klockan 21. Vi snackade en massa, flera veckor sedan vi träffades sist. Sedan körde jag hem igen och gick och la mig dirket vid 21.30.

Idag vaknade jag 06.00 som vanligt. Riktigt segt att gå upp, frös som fan. Tog bara på mascara, drog på mig en hoodie, ett par jeans och gick sedan och vilade. Tog bussen in till skolan, hade idrott. Eller, vi gick igenom kursplanen och efter det gick vi ut och hade sammarbetsövningar. Läskiga, men roliga. Vid 10.15 slutade vi för dagen och då gick Frida, Madde och jag till Swedbank för att beställa ett nytt konto-kort till mig eftersom jag råkade bryta av mitt på mitten igårkväll.. Sen gick Frida och jag till JB's gym och kollade när hennes kompisar lekte eller va dom nu egentligen gjorde men när jag tröttnade på det tog jag 13.40 bussen hem och sen dess har jag bara degat framför datan.

Ska alldeles strax stänga av, och sen ta moppen till Kläckeberga för att möta Martin! Puss
     
          So many feelnings, so confused.

         

This weekend..

Fredag: Mötte upp Svala, så gick vi och mötte Lina och Amanda på pizzapalatset (de käkade). Sen gick vi in mot stan och mötte upp min saknade Tilda! Vi snackade en massa och sen kom min lillasyster in och gick med oss. Fikade lite och snackade ännu mera, och efter det åkte Lina, Svala och Jonna hem. Då gick vi andra i affärer, de shoppade lite och sedan hamnade vi på Donken, och då kom Kasper. Sen kollade vi 4 på bio, Bridesmades. Den var väl helt okej fast förväntade mig att den skulle vara roligare.

Lördag: Kasper kom vid 2 och var här hela dagen. Vi snackade en massa, glodde på tv och så. På kvällen gick vi bort till en av mina grannar, och där va de fullt ståhej.. Sedan tog han bussen hem vid 22.50. Efter det blev de tele med Martin och så, tjaffs.

Söndag: Pappa väckte mig, och efter det fick jag ryck och slängde ut ALLA mina kläder från garderoben, orkade inte se den så stökig längre. Men hann inte längre än så med tanke på att min systers fotbollsmatch började klockan 14.00. Så pappa och jag åkte dit och kollade. Eller jag umgicks med min lillasysters små fjortis-kompisar Isak, Gustaf och Tobbe. Jobbiga som fan.. De förlorade med 3-0 eller något. Dåliga.
På hemvägen stannade vi på pizzerian i Ljungbyholm och käkade, och det var inget vidare gott.. Hemma igen städade jag klart garderoben och slängde ut en massa kläder!

Före:



Under tiden:



Efter:



Skillnaden blev stor, även att de kanske inte syns så väl...

Bilder sen Kolboda

Här kommer lite bilder sen Kolboda den 24/8 (övernattning med nya klassen + esteterna)

Johanna Reihammar

Ellen och Lina

Clara Svensson

Johanna

Johanna  Nora  Manja  Ellen  Elin

Annmarie Ljungström (estet)

FjoortiiZzZzz power ♥

Martin

Malin B, Malin H och Sanna

Malin B & Totte (estet)

Frida Olsson

24-25 Augusti

Igår tog nya klassen + esteterna bussen till Kolboda för att övernatta + lära känna varandra. När vi kom dit spelade vi bränboll, och sedan hade vi tipsrunda och körde äventyrsbanan. Lärde känna alla i klassen mycket bättre, och tycker om allihopa! Satt och snackade flera timmar i streck och vi kom varandra mycket närmre!

Idag vaknade vi 07.30 ioch fixade oss lite snabbt för att gå och käka frukost. Den var riktigt god, bestod av allt mellan varmra baugetter och yoggi osv. Efter den somnade Johanna och jag om, och blev sedan väckta av Malin B 5 minuter innan vi skulle åka därifrån, så det blev en väldigt snabb städning! Resan hem var dryg, och väl i skolan igen gick jag omkring med Annmarie och vi träffade Amanda, Lina & Josse (samt Macky & Svala). Efter det gick vi och tjockade oss på Max..

Tog bussen hem 13.40 och där träffade jag Erik (som gått i min klass ända sen dagis..) och det var riktigt kul att se honom igen! Kom hem, drygade, och sen runt 16.20 kom Kasper hit så vi glodde på tv och käkade och lite så :)

Bilder från Kolboda-resan kommer upp på lördag, det lovar jag! Puss


You have my heart

Nu ska jag snart hoppa in i duschen, och efter det blir det att packa lite. Imorgon ska nämligen jag åka till Kolboda och övernatta där med min nya klass (Samed11A) och estet-klassen. Ser verkligen fram emot det! Bloggar på torsdag eftermiddag när jag kommer hem igen! Ha det bra sålänge!
Puss på er ♥


True talent

Just nu sitter jag och kollar på premiären av True Talent och kan bara säga det att detta programmet är galet bra! Detta ger verkligen ALLA människor en chans, och den som kom på grunden till detta program borde ha all creed han kan få! Riktigt bra sångröster ha de flesta, som garanterat inte skulle gå vidare i Idol pga sitt utseende. Strålande program!

               


Schemat


Kul liv man har som sitter och engagerar sig i att sitta och göra shemat på datan. Men men, där ser ni det! Sjukt nice! Förutom att jag förmodligen kommer hata tisdagar och torsdagar..
Matte liksom? Och tyska. Usch och blä!

Andra dagen

Vaknade, fixade mig, bytte kläder 5 gånger vilket slutade med något så simpelt som ett par helt vanliga ljusblå jeans och ett svart linne. Pappa skjutsade mig till bussen som gick 07.53 från Ljungbyholm, och väl inne gick jag och mötte Clara, och sedan fortsatte vi in mot JB:s medialokaler. Gick igenom lite saker, sedan fick vi rundtur på skolan. Hälsade på folk jag inte sett på över 2 år, riktigt kul att se dom igen!

Efter det stack Frida och jag och hämtade ut våra busskort, och sedan gick vi till "lektionen" där vi skulle göra ett bild-collage som beskrev oss sjäva, hur vi va som personer och vad vi gillade osv. Tog oss nästan 1.5 timmar för oss att få ihop det, och när vi var klara fick vi redovisa inför hela klassen. Lite pinsamt var det, men vafan, sånt man måste göra för att övervinna sin rädsla för att prata inför publik? Efter det slutade vi (12.00) men jag och några tjejer från klassen gick och käkade. Jag åt ingenting eftersom att de var pyttipanna, som jag HATAR. Efter det drog jag, Malin, Malin och Corinne in till stan och kikade lite. Sen drog dom, och då mötte jag Rasmus, och sedan även Amanda, Lina och Josse. Och efter de tog R, A och jag sällskap på bussen hem.

Hemma satte jag mig vid datorn direkt och nördade mig.. Vilket liv man har!


John Bauer gymnasiet - Samhäll media 11A

Efter en sömnlös natt vaknade jag av alarmet vid 06.20. Började fixa mig direkt, borstade tänderna, sminkade mig, tog på mig en blå tunika + tights och till det hade jag 9 cm kilklacks "känga". Pappa skjutsade mig till bussen runt 8 och tog bussen därifrån in till Kalmar, och gick sedan till CIS med Amanda, Lina och Josse. Fin skola, första gången jag var där inne. Vid 9 gick jag och mötte upp Clara (den enda jag visste som skulle gå i min klass) och sedan vandrade vi bort mot JB. Vid 09.30 samlades estet/media & samhäll/media och efter det gick vi in i skilda klassrum och fick lite informationer om lite olika saker. Slutade 10.15 så hur stor idé var det att ens åka in idag?

Precis när jag tänkte gå mot bussen mötte jag Macky och Svala från min förra klass! Länge sen man träffade dom, så stod och pratade med dom ett bra tag. Började även snacka lite med Sammi (från es/media, som gick i min klass i 3:an eller något). Efter det började jag snacka med Frida som ska gå i min klass. Vi stod/satt och pratade i nästan 1 timme tror jag, om allt möjligt.
Så jäkla snäll den tjejen är eller, grymt söt med! 

Tog bussen hem 11.30 och de första jag gjorde när jag kom innanför dörren var att byta om till sovtröjan, haha. Satt och fyllde i massa papper från skolan, och när min syster kom hem vid 3 lagade jag mat. Eller lagade.. Stekte fiskpinnar.. Fick även besök av farmor en stund däremellan.
Vid 16.30 eller något kom lilla Kasper hit, och vi gjorde inte så värst mycket. Låg i sängen och glodde på typ alla matprogram med Gordon Ramsey som finns? Samt Top Model, 2 and a half men, How I met your mother, Scrubs. You name it. Riktigt tv sappande med andra ord!

Han drog runt 10, och nu blir det läggdags, eller först måste jag skriva upp massa buss-tider osv.. Min mobil är inte särskilt highteck så kan inte ladda ner appar.. Då får man göra på de gamla hederliga sättet. Skriva ner ALLA tider på en lapp... Godnatt!


Söndags-mys

Vaknade av extrem huvudvärk runt 11.30. Gick upp och käkade och lite, och 30 minuter senare kom pappa och hämtade mig och Jonna. När jag kom hem satt jag och skrev över massa födelsedagar och sånt i min nya almanacka. När jag var färdig med det käkade jag lite, och sen drog jag till Amanda. Vi snackade en massa, hade fotbad, filade fötterna, målade tånaglarna osv och sen kom Lina. Då tog vi på oss ansiktsmask och sånt, så vi blev riktigt fräscha! Sedan tog vi en liten tripp med mopederna ut till Lj-holm och alla 3 var skithungriga så de blev pizza.. Efter det hälsade vi på mamma, och sen åkte Lina och Amanda hem till henne medans jag åkte hem och tog en långdusch. Blev nyss klar, och har nyss blåst håret för första gången på 1 år (?) och nu sitter jag här och skriver detta inlägget medans min lillasyster är galet snäll och plattar mitt extremt tjocka hår.. Eller vänta, NU, 40 minuter senare från start, är det äntligen klart!

Nu måste jag verkligen sova.. Klockan är 12 och skolan börjar imorgon. Vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig, men blir säkert inget märkvärdigt. Börjar bli lite nervös nu..
Usch! Vet inte vilken klass jag ska gå i eller vilka som ska gå i min klass! Undra om jag ens kommer kunna somna? Hoppas.. Vill helst inte komma med stora ringar under ögonen imorgon...
Godnatt på er! Ha det så bra imorgon! :*

Bilder från dagen:




Haha söt osv.. Aja bjuder på den, bara för att det är sista dagen på lovet!


Saturday

Vaknade av alarmet vid 08.30 och började göra mig iordning. Sedan gick jag bort till Tilda och fick skjuts till stan av Nicke (hennes pappa). Gick omkring i massa affärer, och gud va mycket snygga höst-kläder det har kommit ut eller? Synd att man inte har råd att köpa allt... Köpte en mascara, en foundation och ett puder för samanlagt 350:- och en alamanacka! Gick och käkade på de vanliga stället: Donken. Sedan mötte vi upp vår älskade Amanda som vi inte träffat på år och dar,eftersom att hon varit hos sin mamma i Göteborg i en evighet typ + att hon jobbat nästan hela sommaren. Vi tog en fika på Alexis Café (eller dom gjorde) medans snåla jag satt där och kollade på, haha.. Amanda åkte vidare till jobbet efter någon timme, och då tog Tilda och jag bussen hem.

Väl hemma packade jag lite snabbt, för sedan åkte jag till mamma. Då fick jag ett sms från Alle som frågade om vi skulle träffas (eftersom att han fortfarande är i Ljungbyholm) så då gick jag till Bosses Golv och var där utanför med Alle & Dennis i 30 minuter. Snackade om lite allt möjligt ^^ Sedan gick jag och mötte Kasper och så gick vi upp i lägenheten. Glodde på tv med min syrra ett tag, sen gick vi 3 till affären för att handla grejer till Tacosen som vi sedan lagade. Eller, jag lagade den. De andra skärde grönsaker och sånt. Efter vi käkat min underbart goda tacos (haha) glodde vi på ännu mera tv. Sedan blev det film och så. Han drog vid 22.50 och då gick jag ut och va med Alle, Dennis, Jakob, Emma & Sandra. Hade det riktigt trevligt!
Kom in runt 2 och då gick jag och la mig direkt.

Här kommer 2 söta bilder på Alle-balle:


Friday

Hej på er! Jag och Tilda tog somsagt moppen till affären och köpte oss lite gott! Sedan åkte vi hem till henne och kollade på "The perfect man" med Hilary Duff som huvudroll. Längesen man såg den nu, fast den var givietvis lika bra nu som den var innan. Filmen var slut runt 00.00 och då satt vi och pratade om massa, ex. Skolan, kompisar, och massa minnen. Slutade med att båda började gråta... Åkte hem vid 01.30 och somnade nästan dirket.


Mys dag

Förlåt för att jag inte uppdaterade igår kväll som jag sa att jag skulle, men hade helt enkelt ingen lust. Efter inlägget igår tog Tilda och jag moppen och chekade runt i lägenheten och sen åkte vi hem igen. Jag tog en riktigt lång dusch, och sedan gick jag och la mig i sängen och kollade på någon kriminalserie och somnade sedan runt 1-tiden.


Idag vaknade jag runt 2, och då ringde jag Tilda det första jag gjorde. En timme senare var jag hos henne, sen drog vi till Nybro för att kolla på ishockey. Det var tunering men vi kollade bara en match (Nybro Vikings vs. Kristianstad) vilket slutade med en 2-0 vinst för Nybro! GUTT!

Skulle egentligen på fest i Mönsterås med Jozze nu ikväll, men har ingen redig lust. Så blir film-mys hemma hos min bästavän Tilda istället. Ska snart ta moppen till henne, så kör vi väl till affären och köper något gott. Ska bara dra på mig ett par mjukis-byxor (fryser som fan) och sen drar jag. Usch, riktigt ruggit väder ute :( 



18 augusti

Dagen började lika stressat idag.. Låg i sängen, hade precis vaknat och fick då ett sms från Dennis där det stod: "Åker nu". Så flög upp ur sängen, drog på mig ett par jeans och ett linne och satte sedan på lite mascara. Hann till och med fixa håret! Så gick och mötte Dennis, sen gick vi en liten runda och sen gick vi in och han tvingade mig att kolla på "Family Guy" & "Scrubs" så i reklamerna bytte jag till " Top Model" bara för att jävlas, haha.

Han drog runt 6 och sen dess har jag inte gjort så mycket. Ska strax hämta Tilda med moppen, så ska vi till mammas lägenhet och fixa lite i mitt rum, samt köpa Loka på ICA, för det är jag så jävla sugen på!

Uppdaterar lite senare, så detta inlägget får avslutas med en bild på Dennis!

Jag älskar dig Tilda. Så jävla mycket!


Easy come, easy go

Dagen har spenderats med lilla Kasper! Han kom med bussen runt halv 2, och när han sms:ade att han var påväg hade jag precis kommit ut ur duschen. Fatta att jag blev lite stressad då eller? Drog på mig några kläder, lite mascara, men längre än så hann jag inte. Så håret fick sitta där de satt, i en ruffsig liten knut.. Tur att Kasper överlevde min finfina outfit, haha!  

Vi satt mest och snackade, sen käkade vi lite och socialiserade oss med mamma och pappa. Sen fick han för sig att vi skulle till Ljungbyholm för att han ville ha pizza. När vi sedan kom fram, ganska så exakt en timme senare, tror ni att han ville ha pizza då eller? Nej, precis. Han köpte en jävla coca-cola istället.. Sedan gick vi upp till mammas lägenhet och hjälpte till lite, eller ja, Kasper hjälpte till. Jag satt i den nyinköpa, grymt sköna, soffan och latade mig. Ovanligt va? Haha. Pappa hämtade oss efter 30 minuter eller något, och när vi kom hem fixade jag popcorn, och så satte vi oss och kollade på min favoritfilm - Disturbia. Lika bra som alltid!

Han tog 22.50 bussen hem, och ända sen han drog har jag suttit vid datorn. Alex ringde i telen med, snackade i 30 minuter med honom. Sen har jag snackat i Skype med min gamla klasskompisar Melker, Emil och Marcus. Fatta vad jag saknar dom eller? Melker dessutom, lär bli en stor man inom fobollen, lite coolt att kunna säga om några år: "Han gick jag i samma klass som i 7:an-9:an. Han sa att jag var den bästa tjejen i klassen, lättast att snacka med, roligast. Den ända som inte dampade loss." Haha fina ord!

Ska nog gå och lägga mig snart, klockan är liksom 02.29. Haft en helt underbar dag med Kasper, trots att vi knappt känner varandra (träffades första gången i lördags, på stadsfesten)
kan jag lugnt säga att han är grym!

Imorgon blir det nog att vara med Dennis en stund, sen åka och fixa i mammas lägenhet! Puss ♥


100 frågor och 100 ärliga svar

Personligt:

 

1. Ditt fullständiga namn? Ebba Anna Erika Carlsson

2. Korrekt ålder? Född den 31 december 1995, så 15 år + några månader
3. Längd? 170

4. Vikt? -

5. Smeknamn? Ebbs, Ebbis

6. Vart bor du? Utanför Kalmar - Vassmolösa & snart Ljungbyholm..

7. Vad gör du på fritiden? Kompisar, shoppar, datan, fotograferar

8. Beskriv ditt utseende? Rätt kraftig, brunett, ganska lång, söt

9. Vad är du mest missnöjd med din kropp? Magen

10. Vad är du mest nöjd med? Hmm, ansiktet

11. Vad har du för uppfattning om dig själv? Att jag är snäll och bra på att lyssna

12. Vad vill du jobba med som äldre? Vill bli fotograf, journalist eller radiopratare

13. Hårfärg? Är egentligen blond, men är brunett sedan 3 år tillbaka
14. Ögonfärg? Blågröna

15. Någonting du vill berätta om dig själv, som vi inte vet? Jag älskar att träffa nya människor

16. Kan du själv säga att du ser bra ut? Det kan hända :)

17. Hur mycket bryr du dig om ditt utseende? Det bror på humöret. Behöver nt ha smink

18. Är det någonting du inte kan strunta i att göra dig i ordning med? Nej!
19. Har du testat rökning? Ja

20. Lyckotal? Gillar 8, 13, 14, 17, 18 & 21. Men speciellt 13.

21. Vem vet mest om dig? Matilda Tobring och Amanda Rydström

22. Hur många nära vänner har du? 2

23. Anser du dig själv vara "känd" i ditt område? Nej

24. Vet många personer vem du är? Ja

25. Hör man ditt namn på skolan, vet alla vem du är? Haha, ja 
26. När var du senast med någon kompis? I söndags

27. Känner du dig tvingad att umgås med vissa kompisar? Nej, jag umgås med dom jag vill

28. Vem sov du senast hos av dina kompisar? Marcus T

29. Vem sov senast hos dig? Amanda

 

Romantik:

 

30. Vill du ha ett förhållande? Jadå

31. Vill du helst att din kille/tjej ska vara äldre eller yngre än dig? Äldre

32. Är du kär? Ja

33. Tycker någon om dig mer än som vän? Ja

34. Är du redo för att satsa på ett förhållande? Kanske

35. Hur långt vill du gå med din tjej/kille? Har ingen kille

36. Tänker du mycket på utseendet hos din tjej/kille? Inte överdrivet mycket

37. Vågar du säga "jag älskar dig" i verkligheten? Ja såklart

38. Skulle du kunna vara tillsammans med någon på din skola? Klart

39. I din klass? Vet inte vilka som ska gå i min klass. Men det skulle inte vara något problem.

 

Från kram till sex:

 

40. Har du kramat motsatta könet? Yes

41. Har du någongång bara velat gå fram och krama någon? Ja

42. Har du kramat någon du tycker om inför folk? Ja

43. Har du pussat någon i motsatta könet? Ja

44. Har du pussat någon i medsatta könet? Haha ja

45. Har du pussat den du tycker om? Ja

46. Har du pussat någon inför folk? Ja

47. Kysst någon inför folk? Ja

48. Hånglat inför folk? Ja

49. Vem var ditt första hångel?

50. Hur många har du hånglat med under en kväll? 3

51. Vem är ditt bästa strul? Anton Strömberg i think, don't know

52. Och vem är ditt senaste? Martin

53. Ditt snyggaste hångel? Tobias Sandberg

54. Skäms du över att hångla inför folk? Nej

55. Har du haft sex med någon på offentlig plats? Nej

56. Har du haft sex överhuvudtaget? Ja

57. Hur gammal var du första gången? -

58. Hur gammal vill du vara första gången? -

59. Blivit dumpad efter sex? Nej

60. Har någon av det motsatta könet sett dig naken? Ja

61. Har du gjort något av detta med de medsatta könet? Nej

 

Tankar & skit:

 

62. Har du någon fobi? Spindlar

63. Har du någon allergi? Nej

64. Vad tänker du på innan du somnar? Det är väl olika

65. Vad är de första du tänker på när du ser en person? Olika

 

HÄR SKA BARA TJEJER SVARA!

 

66. Vad tycker du bäst om att höra att du är snygg eller höra att någon tycker om dig? Det beror väl på vem som säger det

67. En galen kväll med tjejerna eller en mysig kväll med killen? Beror på

68. Vad kommer först, killen eller din bästa vän? Så kan man inte säga

69. Hur ofta tänker du på killar omkring allt annat? Ofta i guess

 

HÄR SKA BARA KILLAR SVARA!

 

70. Vad tycker du bäst om att höra att du är snygg eller att någon tycker om dig?

71. Vad kommer först, tjejen eller träningen?

72. Hur ofta tänker du på tjejer omkring allt annat?

73. Runkar du regelbundet?

 

Vad väljer du?

 

74. Oskuld 40+ eller icke oskuld med åldern 13-? Icke oskuld

75. Vänskap eller förhållande? Båda?

76. Snyggaste killen/tjejen i stan med sämst personlighet eller fulaste killen/tjejen i stan med finast personlighet? Inget

78. Vad är sexigast, naket eller underkläder? Underkläder

79. Hur gammal är du helst i mellan 7-13? 7

 

Skulle du?

 

80. Kunna byta liv med någon? Nej

81. Isåfall vem då? -

82. Vad skulle du göra om du fick byta liv med de motsatta könet för en dag? Stå och kissa

83. Kunna visa dig naken för hela klassen om du fick 10.000 kr? Nej

84. Kunna ha sex med en pedofil bara för att låta en nära vän leva? Ja!

85. Kunna sova ute på vintern? Ja, med någon man tycker om + sovsäck osv

86. Kunna flytta till ett annat land, vilket isånafall? Tror inte det. Jag HATAR förändringar

87. Kunna slösa ditt liv på ciggaretter & droger för att du mår dåligt? Absolut inte

 

Klädstil:

 

88. Anser du dig själv vara en speciell stil? Nej

89. Vad klär du dig i oftast? Oftast mjukisbyxor eller jeans, eller tights -.-

90. Tänker du alltid på vad du tar på dig? Haha nej

91. Klär du dig dyrt? Nope

92. Vad kör du på: fashioncorestilen, fjortisstilen, bratstilen, modestilen, vanligt eller något annat? Vanligt

 

Senaste 72 timmarna har jag?

 

93. Pussat någon? Nej

94. Haft sex? Nej

95. Fått en kram av en helt okänd? Haha ja

96. Ringt någon? Aa

97. Blivit uppringd? Haha ja

98. Funnit kärleken? Nej

99. Kollat på google? Haha nej

 

SISTA FRÅGAN!

 

100. Hur lång tid tog detta? Ingen aning!


16 augusti

Vaknade av att morfar kom in i rummet och väckte mig runt 1 idag. Han och mamma hade hållt på att flytta lådor och så hela förmiddagen, så dom ville ha lite hjälp. Slängde i mig en macka och sen följde jag och Jonna med dom till mammas lägenhet i Ljungbyholm. Bärde upp massa lådor, plockade upp lite saker, och fixade.

Efter någon timme åkte vi hem igen (pappa) och då käkade jag pannkakor. Pappa bara: "Hade jag vetat att de bara var du och jag som skulle käka hade vi ju kunnat ta pizza eller något.." Gissa om jag blev sugen på det då eller? Vi får se, kanske blir en runda till pizzerian senare ;)

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på.. Behöver liksom inte ens städa rummet! Kanske drar till Lj sen och hjälper min morbror och Ylva att måla Jonnas & mitt rum.

Morfar & mitt blivande rum hos mamma..


Resultatet

Före:                                                                          Efter:

Erkänner, inte världens bästa bild, men orkade inte ta en bättre (a)


Suveränt! Check them out!

Detta är vad jag underhållit mig själv med den senaste timmen. Så GALET roliga. Soran Ismail, klockren kille! Han vet hur man underhåller! Har ni ingenting för er, kolla in allihopa.
Eller föresten, kolla på de iallafall! Garanterar många skratt!







Like suicide

Tror ni att någon Martin dök upp? Nope! Förvånad? Nej. När pappa, jag och Jonna
(min lillasyster) varit på Siba, Media Markt och Elgiganten, och gett upp vårat tv-letande, bjöd pappa oss på varsin jordgubbs-milkshake från McDonalds. Dom är så galet goda!

När vi kom hem runt 7, tog jag moppen till farmor för att färga håret. Hon är frisör så resultatet blir alltid bra! Bilder kommer upp imorgon, eftersom att jag är för lat just nu för att hämta mobilsladden som ligger 3 meter ifrån mig.. Var där tills 22.30 och sen jag kom hem har jag snackat tele med Martin, suttit vid datorn och chattat med lilla Kasper. Haha, han är för go den killen! Lägger strax upp 3 underbara videos som underhållit mig den senaste timmen, så jäkla bra!

Rasmus och LILLA Kasper, lagom dragna ^^


I could do anything for you

Drar mig in till Giraffens köpcentrum för att kolla/köpa tv med pappa! Ikväll kommer Martin, förhoppningsvis... Aja! Annars hittar jag på något annat! Puss


Cody Simpson & Tyler Ward


15 augusti 2011

Godmorgon på er! Eller säger man god middag vid denna tiden? Vaknade nyss, även att jag ställde alarmet klockan 10. Orkade verkligen inte gå upp så tidigt.. Nu sitter jag här nergosad "under" täcket med datan i knät och bara väntar på att tiden ska gå, i väntan på Martin. Kanske är lika bra att börja klä på sig, sminka sig osv? Man vet aldrig när han kommer.
Och det suger med tanke på att jag gillar att planera, men nästan ingen av mina kompisar gör det, så då kan inte jag heller göra det. Förstår ni? Någon mer än jag som har det så? Kommentera!

En vanlig tråkig söndag

Vaknade av att min idiot till lillasyster dunkade "Party Rock Anthem" på högsta volym idag klockan 10. Och visst, låten är bra. Men inte när man sovit 7 timmar och är galet trött.. Efter lite tjaffs med henne somnade jag om och vaknade vid 2. Började städa rummet, och det blev klart 4 timmar senare. Fattar ni hur noga jag städade eller? Är faktiskt lite stolt. Har nämligen inte städat sen några dagar innan skolavslutningen.. Woops.

När jag var klar tog jag en dusch som varade i en timme, och sen körde jag och Tilda till pizzerian i Ljungbyholm och käkade. Tog en gyrosrulle, och det var riktigt gott ^^

Körde hem någon timme senare och sen dess har jag bara suttit här vid datan. Eller, har snackat med min fina vän Christoffer 'Bacon' Granvik i 1 timme och 30 minuter i telefon med. Den killen är verkligen av de underbaraste som finns! Riktigt snäll och go! Saknar han som fan :/

Lagt upp massa bilder och så på facebook med, som tog sin lilla tid. Nu måste jag fan sova, klockan är 03.46 och Martin kommer imorgon ju!


Hoppas inte ni har missat BaconMouWee's "låt"?
Klicka HÄR för att lyssna! Sjukt grym beatbox eller!

Awesome kväll/natt

Jozze, jag & Evve kom till Sandra som bor i Smedby, runt 18.30 kanske. Där var även Rasmus L och Anton G. De spelade öl-spelet medans jag kollade på (hade ingen dricka) och det var galet roligt. De försökte supa Sandra under bordet, så jäkla elaka!

Tog en fullsatt buss vidare mot Kalmar, och väl där gick vi runt och checkade läget. Träffade massa folk, och stämningen var på topp! Runt 23 träffade vi ett gäng killar som var sjukt nice. Var med dom + några till resten av kvällen. Snackade en massa, och gick runt och sjöng "Fest hos Mange" 587811142 gånger och allt folk hängde på. G r y m  k ä n s l a! Tog bussen som gick hem vid 2, tillsammans med Kasper. Riktigt trevlig pojk måste jag säga!

Lite bilder jag tog under kvällen:

@ Sandra´s place




Nöden har ingen lag.. Visst tjejer? ;)


♥ Egobilder på Donken's toaletter ♥

 Gänget!




Rickard

Nyktra osv..


MönsteråsarN - Hehe, handen där nere?

Rickard åt nån annans mat som stod vid Zappa när vi kom. Fyfan va vidrigt!



Jozze & Rickard Tha Man!


Tack för en underbar helg. Måste göras om snart!
L o v e  i t !


Fest hos Mange, fest hos mange, NUUU!

Vaknade av alarmet vid 10 idag.. Men tryckte på snooze ända fram till klockan 12. Dagen har varit riktigt dryg. Inte gjort någonting alls. Mamma har fått sina lägenhets-nycklar nu, så hon flyttar ut vilken dag som helst.. Min syrra och våra grannar har hjälp henne hela förmiddagen, fram tills nu att flytta massa lådor och sånt.

Nu ska jag snart börja fixa mig inför kvällens festligheter! Pappa skjutsar mig till Jozze vid halv 6, så drar vi + Evve till Sandra för lite förfest! Planerna är sedan att dra in till Kalmar för att träffa folk osv. Taggad!

Tror de är sista dagen av Stadsfesten idag med, de suger faktiskt. Haft riktig skoj de senaste dagarna!


J o s e f i n  P l a c h a    och    E v e l i n a  K a r l s s o n.                                   

Yesterday

Tog bussen in till stan så att jag var där inne vid 18.45. Satte mig på stationen för att fördröja tiden, och där inne träffade jag Lina och Jojje, samt 2 av deras kompisar. När klockan började närma sig 19.30 gick jag mot stortorget för att kolla när YellowEnd spelade. Riktigt bra är dom! + att Hannes är galet snygg!

Efter 30 minuter gick jag och mötte Jozze, Evve, Elin, Johanna, Emma + några killar. Men sen drog Jozze, Evve & Elin och jag till Vallen typ och satt där ett tag. Gick omkring lite, träffade lite roligt folk, bla Timothy som jag inte sett sen DHS11. Kul att se den pojken igen!
Lite senare sen gick vi och kollade på Veronica Maggio's uppträdande. Hon har inte en dålig röst den flickan! Riktigt bra texter med, inte lyssnat på henne så mycket innan om jag ska vara ärlig.
Senare drog vi omkring med folk, fast vi tog bussen hem redan 23.20. Inget drag i stan ju :(

            


Here we come!

Vaknade vid 12 idag av att Amanada ringde. Gick upp, käkade 2 mackor och gick sedan och la mig igen. Varit en galet seg dag.. Käkade nyss tacos, men fan va äckligt det är?

Om 1 timme ska jag ta bussen till stan för att möta upp Josefin "Jozze" Placha, Evelina "Trollet" Karlsson och Elin "Cupcake" Karlsson. Helt galna och störtsköna brudar!
Vi ska kolla på YellowEnd:s spelning, samt Veronica Maggio's konsert. Gutt ju! Sen blir de bara att dra omkring på stan, så vi får se vad som händer!
 

Maggio + Hannes Linner och Ludwig Adolfsson från YellowEnd!


Gårdagen

Eftermiddagen/kvällen/natten var underbar!
Först gick jag, Tilda & Amanda och käkade på 4-kök. Jättegott var det! När vi ätit & suttit och pratat i över en timme, gick vi därifrån. Gick och kollade i lite butiker och träffade lite folk.

Vid 19.00 drog förbandet Ramsells igång. Dom spelade de populäraste låtarna "just nu" med bla. Bruno Mars och Robyn. När de äntligen var klara var det dags för underbara Ulrik Munther! Han sjöng och spelade till sin egen hit "Boys don't cry" och Lady GaGa's "Born this way". Fick inte höra
"En vanlig dag" som jag hade längtat efter att få höra.. Men sånt i livet. Showen drog vidare, med Sanna Nielsen, eftersom att varken Jay Smith eller Swingfly kunde medverka. Efter henne var det Vincents tur, och han drog igång publiken rejält med sin gamla hit "Miss Blue" och sin nya
"The moment I met you". Sjukt bra är den låten, och han levererade den riktigt bra!

Nicke Borg
spelade några låtar, men de va inget speciellt med det. Efter honom intog Erik Segerstedt scenen med "I can't say I'm sorry" och sen kom överaskningen.. Mattias Andreasson kom in på scenen, och tillsammans sjöng dom "Baby goodbye". Jag blev så sjukt glad, skrek som en galning!
Åh, han är så snygg! Amanda blev dock skittjurig för att inte Danny kom, haha! När Erik och Mattias gått av scenen kom de alla små fjortisar hade väntat på, Eric Saade. Publikens jubel var enormt! Han framförde sin nya "Hearts in the air" och den framfördes sjukt bra, tillsammans med hans fantastiska dansare. Sedan drog det ner på tempot med "Break of dawn" men det höjdes snart igen med Melodifestivalens vinnar-bidrag "Popular". Och med den låten, slutade kvällen för många, men långt ifrån allas!






♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

När alla uppträdanden var slut åkte Tilda hem, medans Amanda och jag stannade kvar i stan. Träffade Emma, Dennis, Alle (O-hamn) & Rasmus (V-vik). När jag snackat med Rasmus lite kom vi fram till att han och jag är sysslingar! Vi har fan inte träffats på 8 år eller något. Fasiken va kul de va att träffa han igen! Vi gick omkring lite, och ännu fler folk hängde på oss. Alle var riktigt packad, så han hängde på mina och Dennis axlar nästan hela nattten.. Haha asså..! Hälsade och snackade med massa saknade människor!

Vid elva-tiden hängde jag med Jozze & Evelina istället. Och så kom Elin och Calle. Hälsade på ännu mer folk, och började även snacka en hel del med saknade Alex och hans kompisar. Snälla grabbar detdär! Påväg till bussen stötte jag även på Randell, Gunnarsson, Chingen och några till. Goa killar faktiskt!
Tog 1-bussen hem och när jag stod och tvättade bort sminket fick jag ett samtal från Erik A? Helt random, men de va nice! När jag gick och la mig i sängen sen så ringde Martin och vi pratade i någon timme.
Den pojken är riktigt saknad!



Tagga inför Rix Fm!

Hej på er! Från & med idag börjar mitt seriösa bloggande. Vaknade för någon timme sen, och sen dess har jag bara suttit här framför datorn och slappat. Måste snart gå ner, för att fixa mig. Är ju nämligen Rix Fm festivalen här ikväll i Kalmar.
Artisterna är: Eric Saade, Erik Segerstedt, Ulrik Munther, Nicke Borg, Jay Smith, Swingfly & Vincent. Tycker alla dessa killarna är riktigt bra! Eric, Erik & Nicke är riktigt bra live!

Ska somsagt strax gå ner och fixa iordning mig. Har ingen aning vilka kläder jag ska ha på mig heller.. Shorts/jeans? Leggings/barbent? Tröja/tunika?

Vid 4 tar jag bussen in med mina fina tjejer Tilda & Amanda, för att käka något, och sen avnjuta den underbara musiken samtidigt som man träffar annat folk. Låter ruggit bra tycker jag!

Vet inte heller om jag ska ta med min systemkamera in, eller om det får duga med min lilla digitala?
Aja, hoppas ni får en bra kväll allihopa, för det tänker jag ha!

Seriöst inlägg.com

Hej på er.. Ville bara säga.. Jagvenne.. Godnatt ?

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus