Easy come, easy go

Dagen har spenderats med lilla Kasper! Han kom med bussen runt halv 2, och när han sms:ade att han var påväg hade jag precis kommit ut ur duschen. Fatta att jag blev lite stressad då eller? Drog på mig några kläder, lite mascara, men längre än så hann jag inte. Så håret fick sitta där de satt, i en ruffsig liten knut.. Tur att Kasper överlevde min finfina outfit, haha!  

Vi satt mest och snackade, sen käkade vi lite och socialiserade oss med mamma och pappa. Sen fick han för sig att vi skulle till Ljungbyholm för att han ville ha pizza. När vi sedan kom fram, ganska så exakt en timme senare, tror ni att han ville ha pizza då eller? Nej, precis. Han köpte en jävla coca-cola istället.. Sedan gick vi upp till mammas lägenhet och hjälpte till lite, eller ja, Kasper hjälpte till. Jag satt i den nyinköpa, grymt sköna, soffan och latade mig. Ovanligt va? Haha. Pappa hämtade oss efter 30 minuter eller något, och när vi kom hem fixade jag popcorn, och så satte vi oss och kollade på min favoritfilm - Disturbia. Lika bra som alltid!

Han tog 22.50 bussen hem, och ända sen han drog har jag suttit vid datorn. Alex ringde i telen med, snackade i 30 minuter med honom. Sen har jag snackat i Skype med min gamla klasskompisar Melker, Emil och Marcus. Fatta vad jag saknar dom eller? Melker dessutom, lär bli en stor man inom fobollen, lite coolt att kunna säga om några år: "Han gick jag i samma klass som i 7:an-9:an. Han sa att jag var den bästa tjejen i klassen, lättast att snacka med, roligast. Den ända som inte dampade loss." Haha fina ord!

Ska nog gå och lägga mig snart, klockan är liksom 02.29. Haft en helt underbar dag med Kasper, trots att vi knappt känner varandra (träffades första gången i lördags, på stadsfesten)
kan jag lugnt säga att han är grym!

Imorgon blir det nog att vara med Dennis en stund, sen åka och fixa i mammas lägenhet! Puss ♥


Kommentarer
Postat av: Kasper

VILKEN BILD!

2011-08-21 @ 21:27:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus