11 september

11 år sen World Trade Center blev attackerat av terroristerna, tiden går väldigt fort!

Inatt vaknade jag av att regnet piskade mot fönstret men somnade tydligen om. Sitter just nu och har engelska, ska snart redovisa "My bucket list" som vi fick i uppgift förra veckan efter att ha sett filmen med samma namn. 20 saker vi vill göra innan vi dör, och ha en förklaring till varför. Jag kom på 5 saker själv kanske, sen var google min räddare i nöden. 

De nästkommande veckorna ska vi jobba med "Do you own thing" där vi får göra en uppgift om vad vi vill, så när jag är i Turkiet ska jag skriva dagbok, som jag senare ska översätta till engelska. När jag är klar med det ska jag klistra in bilder från resan och liksom göra en "riktig" dagbok. Grejen är bara den att jag inte åker förens den 19/9 vilket betyder att jag har 3 engelska lektioner innan dess som jag inte har någonting att arbeta med...

Imorgon är vår medieproduktionslärare i Danmark med 3:orna så vi ska ha engelska istället vilket betyder att vi får jobba hemma = sovmorgon. Tror jag ska plugga till renässansprovet istället, vi får se. 

Efter engelskan är det lunch, men jag glömde min matlåda hemma så lär vara jättehungrig framåt eftermiddagen då vi ska ha radioproduktion och sen tyska. Kommer hem runt 17.30 och då blire plugg. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus