Söndags-mys

Vaknade av extrem huvudvärk runt 11.30. Gick upp och käkade och lite, och 30 minuter senare kom pappa och hämtade mig och Jonna. När jag kom hem satt jag och skrev över massa födelsedagar och sånt i min nya almanacka. När jag var färdig med det käkade jag lite, och sen drog jag till Amanda. Vi snackade en massa, hade fotbad, filade fötterna, målade tånaglarna osv och sen kom Lina. Då tog vi på oss ansiktsmask och sånt, så vi blev riktigt fräscha! Sedan tog vi en liten tripp med mopederna ut till Lj-holm och alla 3 var skithungriga så de blev pizza.. Efter det hälsade vi på mamma, och sen åkte Lina och Amanda hem till henne medans jag åkte hem och tog en långdusch. Blev nyss klar, och har nyss blåst håret för första gången på 1 år (?) och nu sitter jag här och skriver detta inlägget medans min lillasyster är galet snäll och plattar mitt extremt tjocka hår.. Eller vänta, NU, 40 minuter senare från start, är det äntligen klart!

Nu måste jag verkligen sova.. Klockan är 12 och skolan börjar imorgon. Vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig, men blir säkert inget märkvärdigt. Börjar bli lite nervös nu..
Usch! Vet inte vilken klass jag ska gå i eller vilka som ska gå i min klass! Undra om jag ens kommer kunna somna? Hoppas.. Vill helst inte komma med stora ringar under ögonen imorgon...
Godnatt på er! Ha det så bra imorgon! :*

Bilder från dagen:




Haha söt osv.. Aja bjuder på den, bara för att det är sista dagen på lovet!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus