24-25 Augusti

Igår tog nya klassen + esteterna bussen till Kolboda för att övernatta + lära känna varandra. När vi kom dit spelade vi bränboll, och sedan hade vi tipsrunda och körde äventyrsbanan. Lärde känna alla i klassen mycket bättre, och tycker om allihopa! Satt och snackade flera timmar i streck och vi kom varandra mycket närmre!

Idag vaknade vi 07.30 ioch fixade oss lite snabbt för att gå och käka frukost. Den var riktigt god, bestod av allt mellan varmra baugetter och yoggi osv. Efter den somnade Johanna och jag om, och blev sedan väckta av Malin B 5 minuter innan vi skulle åka därifrån, så det blev en väldigt snabb städning! Resan hem var dryg, och väl i skolan igen gick jag omkring med Annmarie och vi träffade Amanda, Lina & Josse (samt Macky & Svala). Efter det gick vi och tjockade oss på Max..

Tog bussen hem 13.40 och där träffade jag Erik (som gått i min klass ända sen dagis..) och det var riktigt kul att se honom igen! Kom hem, drygade, och sen runt 16.20 kom Kasper hit så vi glodde på tv och käkade och lite så :)

Bilder från Kolboda-resan kommer upp på lördag, det lovar jag! Puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus