Today I..

Hann inte med bloggen igår. Så först berättar jag lite om gårdagen: Skolan började 8.15, hade första riktiga lektionen som var svenska. Skrev ett framtidsbrev till oss själva som vi ska läsa om 3 år, då vi ska se om våra förhoppningar gått i uppfyllelse. Uppgiften var riktigt rolig! Efter det gick jag, Johanna och Emmy och käkade. Och sen hade vi mediaproduktion. Vi fick i uppgift att göra en power-point presentation på 5 slides om ett ämne som vi är intresserade av. Men grejen är, jag har inga intresen? Så där satt jag i 3 fucking timmar utan att komma på något att skriva om. Jag HATAR min fantasi alltså... Tog bussen hem 15.25 och väl hemma fixade jag lite grejer och 
sedan åkte jag till Kläckeberga och träffade Martin fram tills klockan 21. Vi snackade en massa, flera veckor sedan vi träffades sist. Sedan körde jag hem igen och gick och la mig dirket vid 21.30.

Idag vaknade jag 06.00 som vanligt. Riktigt segt att gå upp, frös som fan. Tog bara på mascara, drog på mig en hoodie, ett par jeans och gick sedan och vilade. Tog bussen in till skolan, hade idrott. Eller, vi gick igenom kursplanen och efter det gick vi ut och hade sammarbetsövningar. Läskiga, men roliga. Vid 10.15 slutade vi för dagen och då gick Frida, Madde och jag till Swedbank för att beställa ett nytt konto-kort till mig eftersom jag råkade bryta av mitt på mitten igårkväll.. Sen gick Frida och jag till JB's gym och kollade när hennes kompisar lekte eller va dom nu egentligen gjorde men när jag tröttnade på det tog jag 13.40 bussen hem och sen dess har jag bara degat framför datan.

Ska alldeles strax stänga av, och sen ta moppen till Kläckeberga för att möta Martin! Puss
     
          So many feelnings, so confused.

         

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus