John Bauer gymnasiet - Samhäll media 11A

Efter en sömnlös natt vaknade jag av alarmet vid 06.20. Började fixa mig direkt, borstade tänderna, sminkade mig, tog på mig en blå tunika + tights och till det hade jag 9 cm kilklacks "känga". Pappa skjutsade mig till bussen runt 8 och tog bussen därifrån in till Kalmar, och gick sedan till CIS med Amanda, Lina och Josse. Fin skola, första gången jag var där inne. Vid 9 gick jag och mötte upp Clara (den enda jag visste som skulle gå i min klass) och sedan vandrade vi bort mot JB. Vid 09.30 samlades estet/media & samhäll/media och efter det gick vi in i skilda klassrum och fick lite informationer om lite olika saker. Slutade 10.15 så hur stor idé var det att ens åka in idag?

Precis när jag tänkte gå mot bussen mötte jag Macky och Svala från min förra klass! Länge sen man träffade dom, så stod och pratade med dom ett bra tag. Började även snacka lite med Sammi (från es/media, som gick i min klass i 3:an eller något). Efter det började jag snacka med Frida som ska gå i min klass. Vi stod/satt och pratade i nästan 1 timme tror jag, om allt möjligt.
Så jäkla snäll den tjejen är eller, grymt söt med! 

Tog bussen hem 11.30 och de första jag gjorde när jag kom innanför dörren var att byta om till sovtröjan, haha. Satt och fyllde i massa papper från skolan, och när min syster kom hem vid 3 lagade jag mat. Eller lagade.. Stekte fiskpinnar.. Fick även besök av farmor en stund däremellan.
Vid 16.30 eller något kom lilla Kasper hit, och vi gjorde inte så värst mycket. Låg i sängen och glodde på typ alla matprogram med Gordon Ramsey som finns? Samt Top Model, 2 and a half men, How I met your mother, Scrubs. You name it. Riktigt tv sappande med andra ord!

Han drog runt 10, och nu blir det läggdags, eller först måste jag skriva upp massa buss-tider osv.. Min mobil är inte särskilt highteck så kan inte ladda ner appar.. Då får man göra på de gamla hederliga sättet. Skriva ner ALLA tider på en lapp... Godnatt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus