Gårdagen

Eftermiddagen/kvällen/natten var underbar!
Först gick jag, Tilda & Amanda och käkade på 4-kök. Jättegott var det! När vi ätit & suttit och pratat i över en timme, gick vi därifrån. Gick och kollade i lite butiker och träffade lite folk.

Vid 19.00 drog förbandet Ramsells igång. Dom spelade de populäraste låtarna "just nu" med bla. Bruno Mars och Robyn. När de äntligen var klara var det dags för underbara Ulrik Munther! Han sjöng och spelade till sin egen hit "Boys don't cry" och Lady GaGa's "Born this way". Fick inte höra
"En vanlig dag" som jag hade längtat efter att få höra.. Men sånt i livet. Showen drog vidare, med Sanna Nielsen, eftersom att varken Jay Smith eller Swingfly kunde medverka. Efter henne var det Vincents tur, och han drog igång publiken rejält med sin gamla hit "Miss Blue" och sin nya
"The moment I met you". Sjukt bra är den låten, och han levererade den riktigt bra!

Nicke Borg
spelade några låtar, men de va inget speciellt med det. Efter honom intog Erik Segerstedt scenen med "I can't say I'm sorry" och sen kom överaskningen.. Mattias Andreasson kom in på scenen, och tillsammans sjöng dom "Baby goodbye". Jag blev så sjukt glad, skrek som en galning!
Åh, han är så snygg! Amanda blev dock skittjurig för att inte Danny kom, haha! När Erik och Mattias gått av scenen kom de alla små fjortisar hade väntat på, Eric Saade. Publikens jubel var enormt! Han framförde sin nya "Hearts in the air" och den framfördes sjukt bra, tillsammans med hans fantastiska dansare. Sedan drog det ner på tempot med "Break of dawn" men det höjdes snart igen med Melodifestivalens vinnar-bidrag "Popular". Och med den låten, slutade kvällen för många, men långt ifrån allas!






♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

När alla uppträdanden var slut åkte Tilda hem, medans Amanda och jag stannade kvar i stan. Träffade Emma, Dennis, Alle (O-hamn) & Rasmus (V-vik). När jag snackat med Rasmus lite kom vi fram till att han och jag är sysslingar! Vi har fan inte träffats på 8 år eller något. Fasiken va kul de va att träffa han igen! Vi gick omkring lite, och ännu fler folk hängde på oss. Alle var riktigt packad, så han hängde på mina och Dennis axlar nästan hela nattten.. Haha asså..! Hälsade och snackade med massa saknade människor!

Vid elva-tiden hängde jag med Jozze & Evelina istället. Och så kom Elin och Calle. Hälsade på ännu mer folk, och började även snacka en hel del med saknade Alex och hans kompisar. Snälla grabbar detdär! Påväg till bussen stötte jag även på Randell, Gunnarsson, Chingen och några till. Goa killar faktiskt!
Tog 1-bussen hem och när jag stod och tvättade bort sminket fick jag ett samtal från Erik A? Helt random, men de va nice! När jag gick och la mig i sängen sen så ringde Martin och vi pratade i någon timme.
Den pojken är riktigt saknad!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus