Helgen i helhet

Hej på er mina fina läsare! Hur har er helg varit? Hoppas att den har varit lika bra som min!
I fredags efter skolan gick jag och mötte upp Amanda och Emma, och strax därefter kom även Dennis och Sandra. Vi snackade lite, och efter det kom även Matilda och då gick vi och käkade på Donken. Runt 18 gick Tilda, Amanda och jag på tåget som tog oss till Sveriges underbarste stad, Göteborg. Hann inte göra så mycket den kvällen, utan när vi kom dit tog vi spårvagnen till Amandas mamma.

I lördags väcktes vi redan runt 8 av hennes söta lillasyster Thea (9 månader) som började greja med sin gå-stol. Så himla söt! Menmen, vi kom ju upp i tid iallafall! När vi piggnat till och gjort oss iordning åkte vi in till Nordstan och gick omkring inne på köpcentret "Femman". Jag hittade ingenting förutom en inpackning till håret, men det gjorde ingenting med tanke på att jag hade så sjukt kul med mina fina vänner! När vi kom hem lite senare på kvällen, efter många skratt, god mat och fika, käkade vi tacos med Sara, Kenny och Thea. Riktigt mysigt! När alla var färdiga kollade vi på världens sämsta film. Jag lovar. "Tree of life" hette den, tror att det var någon ny med Brad Pitt, och när den var slut (efter att ha sovit lite under filmen) gick vi och la oss.

Söndagen spenderades på Frölunda Torg - ett stort köpcenter - med mina fina flickor. Det enda jag köpte då var en ear-cuff på Ur&Penn. Efter god mat både där & hemma, tog vi tåget hem mot Kalmar. Fick inga platser brevid varandra så det var lite tråkigt, men det löste sig tillslut.

Tackar mina underbara tjejer för en rolig helg som bestod många skratt, mycket mat och härlig shopping (för er del) Puss ♥







Kommentarer
Postat av: amanda

hade sjukt kul med er,mina bästa vänner.

älskar er♥



(fast thea är faktiskt bara 9månader :d)

2011-09-27 @ 22:14:16
URL: http://neeversaynever.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus