Äcklig matte

Hade tyvärr inte tid att blogga igår för jag följde med Kasper hem efter skolan. Iallafall. Skolan igår bestod av Samhälle i 3 timmar, sedan lunch (god fisk) och sedan engelska i 3 timmar. Samhälle var riktigt kul, vi pratade om brott av olika slag och kollade på en film om trafficing. Såfort engelska lektionen började höll jag på att dö. Läraren snackade bara engelska, och det var vi med tvungna att göra. Inte snackat engelska sen slutet av nian, och den läraren vi hade då var sträng. Men inte på långa vägar va det gäller våran nya! Aja, man kanske lär sig helt flytande engelska när han är klara med oss.. Tummen upp, eller?
Efter skolan hängde jag somsagt med Kasperboi hem. Vi käkade asgod mat tillsammans med hans supertrevliga familj, och efter det kollade vi på en film som jag inte kommer ihåg va den heter? Någon med min snygging Alex Pettyfer och Vanessa Hudgens iallafall. Den var bra, trots att den var overklig! Efter det käkade vi glass, och jag svär, det är min nya favoritglass ^^ Tog bussen hem runt 22.30 och jag somnade dirket när jag kom hem.

Idag vaknade jag av alarmet, lite senare än vanligt, 06.20. Fixade mig lite snabbt och tog bussen till skolan. Satt brevid Svala och vi satt och dunkade Justin Biebers "Next to you" så folk hörde. Haha, lite pinsamt. Det som stod på schemat idag var matte. Hade ett repitionsprov för att se vad vi kom ihåg från 7an, 8an & 9an, och jag kan säga er, det var inte mycket alls. Det var uppdelat i 7 delar, och i stort sett var det enda jag kunde procent-avsnittet..
Vi hade 50 minuters rast och sen slutade vi vid 11, så då tog jag bussen hem.

Här hemma har jag suttit och grejat med min powerpointpresentation om Per Gessle som jag ska redovisa på måndag. Vi får väl hoppas att det kommer att gå bra, och att pp'n funkar som den ska. Youtube-klipp som är med i den osv. Det är grejer det!

Nehmen nu ska jag ta moppen till Kolboda och träffa Amanda, Svala och Lina som är där med sin klass, hehe. Puss

Egna bilder, som finns i min powerpoint




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus