Helg mys

Igårkväll kom Tilda & Amanda på besök. Efter lite gråtattacker från allas sidor (utom Kasper, som satt som ett frågetecken) hade vi underbart kul, satt och pratade om massa minnen från förr, samt om våra nya klasser/skolor. Dom var kvar till sent, typ 1 eller något, och innan dom drog glodde vi på någon kass film - From dasks to dawn.

Idag vaknade jag och Kasperboi runt 7. Omöjligt att sova, så vi låg och pratade/vilade till typ 11. Mamma vaknade visst av allt vårt tjattrande (woops). Käkade frukost och sedan åkte vi till IKEA med mamma, Jonna & Filippa. Hittade möbler till mitt och Jonnas rum för ca. 10.000. Jag fick:
-Ett skrivbord
-Ett nattduksbord
-En TV-bänk
-2 hyllor till väggen
-En hylla (stående)
-En data-stol.
-En lampa.

Bilder kommer upp någon dag i veckan!

När vi kom lagade jag & Kasper GOD mat. Taco-tårta, ett recept som jag fick av Tilda. Riktigt gott blev det! Det roliga var att alla andra gillade det med (förvånad). Efter maten sov vi middag,hihi. Fram tills 19.15. Lite längre än planerat, så han orkar inte dra hem så han sover här inatt igen :)

Nyss kom Amanda, så vi ska dra ner till affären och sen får vi se va som händer. Antagligen mys framför tv:en. Puss på er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus