Just a normal tuesday

En sak jag har börjat tänka på är att jag verkligen blir superarg när bloggare jag följer inte har uppdaterat. Någon mer som blir det?

Sen har jag också lagt märke till att jag också suger på att uppdatera.. Min blogg har jag till största delen för min egen skull, så att jag ska kunna gå tillbaka sedan och kolla osv. Men den är även till för er, mina underbara läsare. Ni som vill följa mig i min vardag, samt få lite tips om både det ena och det andra. Så jag behöver tips på va jag ska skriva om i min blogg:

Vad vill ni läsa om? Kommentera!


Då var det tisdag igen. Enda lektionen var idrott, och idag körde vi judo. Det var första gången jag provade på det, och det var riktigt kul och jobbigt, som det ska vara. Vid lunch-tid gick jag och mötte upp min mamma, för att käka lunch på Max. Gud va gott det var precis efter idrotten!
Efter det åkte vi vidare ut till Hansa-city (köpcenter) och gick och kollade lite i affärer. Kom hem med det vi var ute efter: Mattor till mitt rum. Det blev 3 plommonfärgade runda, och 3 svarta runda. Ska givetvis inte ha alla samtidigt, men nu har jag lite att byta med så att säga.
Bilder kommer någon dag..


Söta, trötta små tjejer. Tihi!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus