It's friday!

Dog lite efter skolan igår, därför det inte blev någon uppdatering.. Fick våran första läxa - tyska. Den var inte så liten heller, kunna prata en massa samt stava tills allt det. Gutt? Inte så värst faktiskt. Fick en ny i vår grupp med, André från samhäll/idrott, så nu är vi hela 5 st från JB som läser Tyska steg 3.

När jag kom från skolan igår kom Martin. Hjälpte pappa att städa hela mellanvåningen. Eller jag städade, Martin gick bara omkring.. Vi gjorde inte så mycket, låg mest och zappade mellan alla kanalerna på tv:en. Gick även ut en stund, och det slutade att vi hamnade hos min saknade Tilda ♥ Han drog runt 23 och då gick jag och la mig, somnade direkt!

Idag ringde Martin och väckte mig klockan 8 eller något, trots att jag hade sovmorgon.. Somnade om en stund senare och vaknade igen vid 10.30. Riktigt härligt att få sova ut ordentligt! Fixade mig lite snabbt och sen skjutsade farmor in mig till stan (eftersom att bussarna går riktigt dåligt där jag bor). Vår första och enda lektion, som började 12.15, (notera den awesome tiden!) var Fotografisk bild. Vår uppgift var att gå ut på stan och fotografera främlingar. 5 porträtt skulle vi ta. Lyckades ganska bra, men kan nog inte visa er eftersom att vi inte fick tillåtelse att ladda upp dem.

Tog bussen hem till pappa, packade, och sen åkte jag hem till mamma. Här är jag fram tills nästa fredag. Käkade nyss tacos, och gud vad jag inte gillar den maten längre..

Nu sitter jag och Amanda här, som precis kom, och i väntan på Tilda sitter vi, eller jag, och dunkar till Oleg's hit Elektropop som är sjukt bra! Vi ska ha film-mys ikväll. Vi har en massa att prata om eftersom vi alla går på olika skolor.. Så kvällen kommer bestå av massa film och ännu mera girl-talk. Underbart!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus