This day, what a hell

Ja, rubriken stämmer verkligen. Detta har verkligen inte varit min dag. Var ju sjuk förra onsdagen, och på engelskan idag fick jag reda på att vi skulle vara färdiga med en fakta text om valfritt djur, på minst ett A4. Jag hade inte ens börjat, så fick koncentrera mig till 100.

Tog sällskap med världens huvudvärk och Svala på bussen, så pratade av lite "fml-känslor" till honom. Ibland är det bra att ha vänner som försöker göra livet gladare genom att skämta! Huvudvärken gick dock av på samma hållplats som mig och följde tyvärr även med hem till mig.. Tog några tabletter, käkade med mamma och syrran, och satte mig sedan med täcke, kudde och datan i soffan framför den påslagna tv:en.

Här har jag alltså spenderat hela dagen, med huvudvärk, magvärk, feber, ögoninflamation (liknande) och gjort klart debattartiklen samt jobbat häcken av mig med att hitta och skriva fakta om hajar på engelska. Inte det lättaste, och inte det roligaste. Dessutom har vi 23 tyska glosor + en annan uppgift tills imorgon som jag inte hunnit plugga på idag. Och vetni? Jag orkar inte göra det nu heller. Så hej tandborsten, sängen och sömnen. Nu är det sovdags för min del!

    Halvklar..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus