First day of the week

Söndagskvällen spenderades med min fina Martin. Han kom hit och så kollade vi på tv och bara pratade en massa. Riktigt mysigt! Vi tog även en kvällspromenad med med min lillasyser.

Idag är det måndag igen då, som ni alla säkert redan har märkt av när ni kollat på folket och mött deras trötta,ångestfyllda blick som är just där pga att skolan/jobbet börjar igen efter en härlig, kort, men välbehövlig ledighet.

Det blev inte direkt bättre för oss i Samed11A när första lektionen var svenska. 3 timmar, med Anders. Vi fick i & för sig skriva debattartiklar/insändare. Jag valde att skriva om miljön, och jag är faktiskt nöjd över det jag knapade ihop. Ska göra klart den någon gång i denna vecka, och efter det hade jag tänkt att lägga upp den här på bloggen så ni får ta del av mitt arbete.
Efter lunch hade vi digitalt skapande och där fick vi ytterligare kunskaper i Photoshop,
nämligen hur man skapar verklighetstrogna zoombies på ett porträtt av en människa.
Kanske inte så nödvändigt, men det var roligt kan jag säga!

Eftermidagen blev inte riktigt som jag tänkt mig, så efter skolan gick jag till Max och käkade och fick sällskap av Amanda. Efter lite snack och trevligheter tog jag bussen hem och sen klockan halv 5 har jag legat på soffan med täcke och kudde och zappat mellan kanalerna samtidigt som jag läst på tyska-glosorna. Dock har bara hälften fastnat..
Usch och blä på det krångliga, tyska språket!


  weheartit.com  weheartit.com  weheartit.com  weheartit.com  weheartit.com


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus