21 november 2011

På svenskan idag arbetade jag och Frida med vinets gud Dionysos, och efter lunchen kollade vi på någon scen från "Saving private Ryan" och efter det gick jag, Frida och Madde ut och filmade i en lekpark. Första gången vi filmade! Skulle följa 180 gradersreglen och lite sånt. Jag erbjöd mig att trilla av en gunghäst i filmen som vi ska klippa nästa lektion, så ja, ni kan ju tänka er hur roligt det ser ut ;)

Efter skolan hade jag utvecklingssamtal med min klassföreståndare Peter och min mamma och pappa. Vi pratade inte om något speciellt så, utan jag låg bra till i alla ämnen. Kanske att jag ska börja ha matte på onsdagar efter skolan tack vare mitt usla resultat på senaste matteprovet. Jag hatar matte.
Är i skolan för att lära mig, så kanske får offra någon timme på onsdags eftermiddagar för att plugga matte. Fun-life.nu

Resten av denna tråkiga novemberkväll har gått åt till att skriva ner fakta om österrikes jultraditoner, som jag nu ska roa mig med att memorera på tyska. Har nämligen en muntlig redovisning i tyska på torsdag.


Kommentarer
Postat av: Tilda

Roligaste bilden ever! :D

2011-11-23 @ 16:23:44
URL: http://stagearlivet.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus